16/04/2021

Και όμως, ο Ναζί Αναστασιάδης είναι ακόμα ελεύθερος (παρέα με το τρολλ).

Array
anastasiadis hersey turkiye icinΧριστόφιας: Ευκαριστώ Νίκο μου που με στηρίζεις
να απεγκλωβιστώ που τούντους απορριπτικούς!

Δεν μας ξάφνιασε ποτέ η προβολή 365 ημέρες τον χρόνο του Χριστόφια στα πρωτοσέλιδα της ΑΚΕΛικής προπαγανδιστικής φυλλάδας. Στο χτεσινό πρωτοσέλιδο όμως μπορούσαμε να απολαύσουμε ολόκληρο το ΔΗΣΑΚΕΛ στο πρωτοσέλιδο. Είναι καιρός να αποκαλυφτεί ο κρυφός έρωτας που κρατάει χρόνια μεταξύ ηγεσιών του ΔΗΣΥ που στέγασε τους πραξικοπηματίες και του τάχα αντιστασιακού ΑΚΕΛ με στόχο την αποδοχή των τετελεσμένων του πραξικοπήματος και της εισβολής.
Στα τόσα χρόνια που παρακολουθούμε την αριστερά στον κόσμο, νομίσαμε ότι η αριστερά δεν ταυτίζεται με την αποδοχή των τετελεσμένων ενός εγκλήματος. Αλλά αυτά δεν ισχύουν στην Κύπρο! Μπορεί να ακούμε κάποτε «εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με την αριστερά αντίσταση και πάλι», αλλά σκάζουμε στα γέλια! Ποια αντίσταση ρε κοπέλια; Η μεγάλη αντίστασή σας είναι η συμμαχία με τον ΔΗΣΥ για να μας επιβάλετε τα αποτελέσματα του δίδυμου εγκλήματος (όπως λέτε σε κάθε ευκαιρία) μέσω μιας ρατσιστοφασιστικής «λύσης» του απαρχάιντ των φυλετικών ζωνών;

xristofias christofias28229Αναστασιάδης: Μπράβο Χριστόφκια μου!
Με την «κοινή βάση λύσης» μας εν να μείνει για πάντα η σημαία πάνω
στο βουνόν του Τουρκικού Συνιστώντος Κρατιδίου!
Να σπάσουν οι απορριπτικοί τζαι ο Φιλελεύθερος!

Λοιπόν, χτες 29/12/2009 η Χαραυγή πρόβαλε τον μοναδικό σύμμαχο του Χριστόφια στην πολιτική των άνευ όρων υποχωρήσεων του στο Κυπριακό. Ο Nick Anastasiadis μας δασκάλεψε να μην εκφράζουμε πολυφωνία όσον αφορά το Κυπριακό γιατί έτσι βλάπτουμε την πατρίδα μας! Στην ουσία εκείνο που Nick και Τζίμης θέλουν είναι να πάψουν να εκφράζονται διαφωνίες σε ό,τι αποφασίζουν να παραχωρήσουν στους Τούρκους (φυλετικές ζώνες, 50.000 έποικοι, εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφος).
Αλλά ας θυμηθούμε τι έπραξε ο Αναστασιάδης για την ενότητα του εσωτερικού μετώπου: Αφού υπερασπίστηκε με λύσσα το Σχέδιο Ανάν, σπρώχνοντας 25% του κυπριακού λαού στο ΝΑΙ και διασπάζοντας την επιθυμία μας για μια σωστή λύση, προχώρησε στην καταγγελία της Κύπρου στην Ε.Ε. για αντιδημοκρατικές διαδικασίες και τελικά πολέμησε με ανεπιείκεια μέχρι τον θάνατό του τον τέως πρόεδρο Παπαδόπουλο. Στήριξε την «ενότητα» με την απουσία του από το 1ο ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Για να υπερασπίσει την πολυπόθητη ενότητα, δίχασε το κόμμα του, έκλεισε τ’ αυτιά στη βάση του κόμματός του (60% του ΟΧΙ), μετά έδιωξε τα βασικά στελέχη που διαφωνούσαν, ενώ συνεχίζει να μάχεται υπόγεια για την πολιτική εξαφάνιση όσων έμειναν (θυμηθείτε τον υπόγειο πόλεμο στη Θεοχάρους στις Ευρωεκλογές).
Φυσικά στις δηλώσεις του παραδέχεται ότι υπάρχουν διαφωνίες, πάντοτε υπήρχαν διαφωνίες. Άρα η εντολή «δεν επιτρέπεται η πολυφωνία» πώς να ερμηνευτεί; Να σκάσουν οι μικροί να ακουστεί ο μεγάλος ΔΗΣΑΚΕΛ;

talatgulsoldiershp8Γρουστόφκιας, must be more flexible.
Γρουστόφκιας, must κάμει κόμμα ένα με Αναστασιάδη
για να στηρίξει γκοινή βάση λύσης!

Ξεχνούμε πάντοτε μια βασική παράμετρο: Το 2004 απορρίφτηκε ένα Σχέδιο που περιλάμβανε και τις κατά καιρούς υποχωρήσεις της δικής μας πλευράς. Απορρίφτηκε και όλοι είπαν ότι πήγε στον κάλαθο των αχρήστων και στο νεκτροταφείο. Την επομένη όμως το ΔΗΣΑΚΕΛ αποφάσισε ότι πρέπει να επαναφερθούν οι πρόνοιές τους και οι υποχωρήσεις μας ισχύουν διά παντός! Η λαϊκή εντολή του 76% ακυρώθηκε.
Στην παγίδα του ΔΗΣΑΚΕΛ έπεσαν δυστυχώς και όλοι οι άλλοι, οι οποίοι δεν απεγκλωβίστηκαν από το παρελθόν. Επανέλαβαν την προσήλωσή τους στη Δ.Δ.Ο. αλλά τουλάχιστον μας τόνισαν ότι την εννοούν με σωστό περιεχόμενο, δηλαδή με σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Ευρωπαϊκών αρχών. Μας το επανέλαβαν, ότι το περιεχόμενο είναι η ουσία και όχι ο τίτλος. Αντίθετα, ο Χριστοφύρερ μάς είπε ότι στηρίζει τη Δ.Δ.Ο. με «ό,τι αυτή συνεπάγεται»!
Η διάσταση υπάρχει στην ερμηνεία της Δ.Δ.Ο. και κάποιοι προσπαθούν να μας την παρουσίασουν ως ασήμαντες λεπτομέρειες. Η τρανή «κοινή βάση λύσης» (που δεν έχει αλλάξει ποτέ κατά τον Αναστασιάδη) είναι η Ομοσπονδία όπως την εννοεί ο Ταλάτ, ο Ντενκτάς, ο Χριστόφιας, η ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ ή όπως την υπέγραψε ο Μακάριος; Οι υποχωρήσεις του Χριστόφια πού εντάσσονται; Αποτελούν μέρος της βάσης ή συμπλήρωμα; Οι συγκυβερνώντες ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ θεωρούν ότι οι υποχωρήσεις Χριστόφια ανατρέπουν την ουσία της βάσης λύσης. Οι διαφωνίες τους είναι εκεί και προέρχονται από τις αθετήσεις των δεσμεύσεων του Χριστόφια προς τους συνεργάτες του!

tasos isaak murderedΣτηρίζουμε γκι εμείς τη βάση λύσης Γρουστόφκια-Ανάν-Αναστασιάντις!
Όσοι ντιαφωνούν ντεν τέλουν λύση Κιμπριστανικού!

Τι ζητά τελικά ο Αναστασιάδης; Να στηρίξουμε τον Χριστόφια ό,τι κι αν κάνει, ό,τι κι αν λέει, όσο κι αν υποχωρεί; Μας είπε ότι δεν μπορεί να αλλάξει η «βάση λύσης» όπως αυτή έγινε αποδεκτή πριν χρόνια, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίζονται οι υποχωρήσεις μας στα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ελλήνων Κυπρίων! Αυτές οι υποχωρήσεις δεν παραμορφώνουν την «κοινή βάση λύσης»;
Συμπλήρωσε ακόμη στη χθεσινή Χαραυγή ότι «οι εντατικές συνομιλίες έπρεπε να άρχιζαν τον Σεπτέμβριο και όχι τώρα». Αυτή είναι η «αυστηρή και δίκαιη κριτική» του ΔΗΣΥ που σπρώχνει τον Χριστόφια σε περισσότερα λάθη και υποχωρήσεις! Δυστυχώς αυτή τη στάση εξυπηρετεί τον Χριστόφια. Αφού το μεγαλύτερο κόμμα αποδέχεται περισσότερες υποχωρήσεις από όσες έκανα, τότε μπορώ να ενεργώ ανεξέλεγκτα! Δυστυχώς, μέσα στον λαό υπάρχουν κάποιοι ειλικρινείς εθνικόφρονες που ακόμη ελπίζουν ότι ο Αναστασιάδης θα φύγει από το κόμμα τους και αυτό θα ξαναβρεί την πατριωτική του φωνή. Κρίμα που άτομα που με αξιοπρέπεια «προτιμούν τον Ζάλογγο από το χαρέμι» ακόμη ρίχνουν νερό και ψήφους στον μύλο του Αναστασιάδη. Κρίμα που υπάρχουν ακόμη κάποιοι ειλικρινείς αριστεροί που πιστεύουν ότι το ΑΚΕΛ είναι αριστερό και η αριστερά σημαίνει αντίσταση σε κάθε αδικία και αγώνας και πάλη. Κρίμα!
ΑΡΚΑΣ για το christofias-watch

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ