Νέα ταξιδιωτική εφαρμογή για χωρισμένους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ταξίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστεί ένας χωρισμός, λένε οι ειδικοί. Και η εφαρμογή Breakup Tours έγινε γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο. Για να προσφέρει εμπειρίες και υπηρεσίες στο ταξίδι αποκλειστικά σε χωρισμένους.

Πρόκειται για ιδιαίτερη εφαρμογή στην Ασία που αντί να ζητάει τις ημερομηνίες ταξιδιού και τις προτιμήσεις δωματίου, κάνει λίγο πιο ασυνήθιστες ερωτήσεις. Όπως, ποια μορφή έρχεται στο νου όταν κοιτάτε το φεγγάρι, τι θα επιθυμούσατε να πείτε στον πρώην σύντροφό σας, ή εάν θα απαντούσατε σε μία κλήση του.
Η πρώτη πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων του είδους στόχο έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τον χωρισμό.
“Αφού μιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν τρία βήματα για να θεραπευτούν, επισημαίνει ο Stephen Chung συνιδρυτής της εφαρμογής.
Να απελευθερωθούν συναισθηματικά, να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να μάθουν κάτι καινούργιο. Όλες οι δραστηριότητες της εφαρμογής εστιάζουν σε αυτά τα τρία βήματα”.
Τι θα περιλαμβάνει η εφαρμογή
Η εφαρμογή, διαθέσιμη στα αγγλικά και τα κινέζικα, διαθέτει σήμερα περισσότερα από 100 προϊόντα σε 10 πόλεις της Ταϊβάν, της Ιαπωνίας, της Ταϊλάνδης και του Χονγκ Κονγκ.
Περιλαμβάνει εμπειρίες όπως ξενάγηση στην Ταϊνάν, επισκέψεις σε κινέζικους ναούς και εργαστήριο κεραμικής στο Τόκιο και μαθήματα…σκοποβολής στο Τσιάνγκ Μάι. Οι ταξιδιώτες μπορούν να αναζητήσουν δραστηριότητες ανά πόλη και ανάλογα με την διάθεσή τους.
Οι πελάτες λαμβάνουν και ένα ειδικά σχεδιασμένο “κουτί πρώτων βοηθειών” πριν από το ταξίδι τους. “Κάθε κουτί πρώτων βοηθειών θα είναι διαφορετικό ανάλογα με την ιστορία του πελάτη”, λέει ο Stephen Chung. Τα κουτιά περιλαμβάνουν και μια θεραπευτική άσκηση γραφής η οποία δημιουργήθηκε από έναν καθηγητή ψυχολογίας στο Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.
Πώς τα ταξίδια βοηθούν να ξεπεράσετε έναν χωρισμό
Η Breakup Tours έχει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται “Circles of Travellers”. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να βρουν άλλους ταξιδιώτες που έχουν κάνει κράτηση για την ίδια εμπειρία, να διαβάσουν τις ιστορίες τους και να συνδεθούν μαζί τους.
Προς το παρόν, η νεοσύστατη εταιρεία είναι διαθέσιμη στους εξερχόμενους ταξιδιώτες του Χονγκ Κονγκ. Στοχεύει όμως να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στους εξερχόμενους ταξιδιώτες στην Ταϊβάν και στην Ταϊλάνδη τον επόμενο χρόνο.
Είναι διαθέσιμη μόνο για iOS και από τον Ιανουάριο του 2020 θα διατίθενται και σε Android.
tourismtoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ