Οι θρύλοι του αθλητισμού αποχαιρετούν τον Κόμπι Μπράιαντ… (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζαμπάρ, Μαραντόνα και Τζόρνταν λένε αντίο στον «Μπλακ Μάμπα» – Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό…

Συγκλονίζει τον παγκόσμιο αθλητισμό ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ. Η είδηση της απώλειας του «Μπλακ Μάμπα», έπεσε σαν κεραυνός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Θρύλοι» του ΝΒΑ και αστέρες από όλο το φάσμα του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Κόμπε, που έφυγε πρόωρα από την ζωή στα 41 του χρόνια.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZnW_trk4ti0&w=711&h=400]
.
Από τους πιο αναγνωρίσιμους, τους πιο δημοφιλείς αθλητές στον κόσμο, ο Μπράιαντ, δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης, πέντε φορές πρωταθλητής του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ, του NBA, πολυτιμότερος παίκτης του μία φορά, 18 φορές All-Star, έχαιρε τεράστιου σεβασμού στα γήπεδα, όχι μόνο χάρη στο ταλέντο ή τις δεξιότητές του, αλλά ακόμη πιο πολύ για το πάθος του, για την απόλυτη αφοσίωσή του σε αυτό που ο ίδιος αποκαλούσε την τέχνη του — και, πάνω απ’ όλα, στη νίκη.
Εννέα άνθρωποι πέθαναν στη συντριβή, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου, δήλωσε ο Alex Villanueva, σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Από τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου ένας προπονητής του κολεγιακού baseball, η σύζυγός του και η κόρη τους σκοτώθηκαν επίσης, ενώ οι αρχές της κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσαν ότι μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ανασυρθούν οι σοροί από το σημείο της συντριβής, καθώς το ελικόπτερο συνετρίβη σε άγριο έδαφος.
euronews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ