15/04/2021

???? “παίρνω τον έτσι, παίρνω το κοτέτσι”, αυτά δεν υπήρχαν πουθενά γραμμένα στο σενάριο είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για τον ρόλο του στους «Απαράδεκτους»

Τον κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

στο “The 2night Show”. Ο γνωστός stand up comedian αποκάλυψε για πρώτη φορά την συμμετοχή του στη σειρά “Απαράδεκτοι”, και μίλησε για τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ, ξαφνιάζοντας με τις αποκαλύψεις του. «Ο ρόλος που έπαιξα είχε γραφτεί για τον Κώστα Ευρυπιώτη και κάτι του έτυχε και δεν μπορούσε να πάει και μου είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάω να κάνω το ρόλο. Δεν είχα κάτσει ποτέ μου μπροστά σε κάμερα, της λέω “Δήμητρα, θα φάω ντομάτες” και πήγα, είχα πολύ άγχος. Τα παιδιά, οι κομπάρσοι στο γύρισμα, ήταν πραγματικά από την πλατεία Εξαρχείων, δεν ήταν δηλαδή επαγγελματίες κομπάρσοι.
Από το άγχος μου είχαμε πλακωθεί στις μπύρες, στο μισό επεισόδιο ήμασταν πιωμένοι κανονικά. Και στη σκηνή που παίζουμε μακριά γαϊδούρα με τον Βλάσση Μπονάτσο και αυτά που λέγαμε ότι “παίρνω τον έτσι, παίρνω το κοτέτσι”, αυτά δεν υπήρχαν πουθενά γραμμένα», είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ