10/04/2021

17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επιστολή τους στον Πετσάλνικο ζητούν άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Array

gap 122Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο έστειλαν 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την οποία ζητούν να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αδήλωτες καταθέσεις¨, όπως μεταδίδει το protothema.gr.
Αναλυτικά, οι κ.κ. Γιάννης Αμοιρίδης, Παύλος Στασινός, Σπύρος Μοσχόπουλος, Θανάσης Χανταβας, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Σπυροπάνος Μαργέλης, Βασίλης Τόγιας, Ιωάννης Βλατής, Νίκος Τσώνης, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Αργύρης Λαφαζάνης, Νίκος Ζωίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Σάββας Εμινίδης, Χρήστος Μαγκούφης, Γεώργιος Παπαμανώλης και Ηλίας Θεοδωρίδης αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι:
 «Tο τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη προσπάθεια αμφισβήτησης του ήθους και του κύρους των Βουλευτών. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα διαφάνειας, σας δηλώνουμε ότι είμαστε αρωγοί στην πρωτοβουλία που έχετε πάρει για το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των μελών του κοινοβουλίου σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα της υφηλίου και έχουμε στη διάθεσή σας κάθε σχετικό έγγραφο, υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση προς κάθε αρμόδια αρχή για την ουσιαστική και νομικά ισχυρή υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος».
Να σημειωθεί ότι ήδη ο κ. Μανώλης Μπετενιώτης (ΠΑΣΟΚ) και η κυρία Μαρία Κυριακοπούλου (ΠΑΣΟΚ) έστειλα την περασμένη εβδομάδα παρόμοια επιστολή στον κ. Πετσάλνικο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα η Επιτροπή Ελέγχου «ποθεν έσχες» της Βουλής θα μοιράσει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις και στους 300 βουλευτές προκειμένου να υπογραφούν και να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ