Άρχισαν τα κάπελα στις κυκλοφορίες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναρωτιέται Αναγνώστης του Τρωκτικού και συμπληρώνει:

CE9ACEB1CF80CEADCEBBCEB1
“Κάθε Κυριακή τα δυο πρακτορεία διανομής Τύπου κάνουν γκάλοπ σε δεκάδες σημεια της Αθήνας και τηλεφωνικό γκαλόπ στην επαρχία και δίνουν από κοινού την πρόβλεψη για τις κυκλοφορίες των εφημερίδων.
Πέφτουν πάντα μέσα με μια μικρή απόκλιση 1000 η έστω 2000 φύλλων στις μεγάλες εφημερίδες των 130.000 – 230.000 φύλλων. Μόνο στην real news …πέφτουν έξω. H enimerosi24 έδωσε 60.000 φύλλα και τώρα μαθαίνουμε ότι ανέβηκαν στα 70.000 φύλλα. Την δεύτερη Κυριακή κυκλοφορίας της είχαν προβλέψει κυκλοφορία 40.000 στην Αθήνα και ως δια μαγείας βγήκε 49.000 δηλαδή 20% παραπάνω μόνο στην Αθήνα. Χθες…

είχαν προβλέψει 65.000-67.000 και σήμερα πρωί πρωί ο Χατζηνικολάου είπε ότι θα είναι 70.000 και αργότερα «επιβεβαιώθηκε»!!!Βοούν οι πάντες στην αγορά για αγορασμένα φύλλα από πράκτορες αλλά και βοήθεια από το πρακτορείο Άργος που διανέμεται και που το πάνω χέρι έχει ο Ψυχάρης, κολλητός φίλος του Κουρη”.

Μα βρε παιδιά, τώρα υποψιάζεστε μαϊμού κυκλοφορίες; Η αύξηση αναγνωσιμότητας ή εμπορευσιμότητας μιας εφημερίδας προσδίδει γεωμετρικά μεγαλύτερη αύξηση στη δύναμη του εκδότη. Πέρα από τις αθώες μορφές αύξησης κυκλοφοριών (dvd, δώρα κλπ), υπάρχει και η ΣΤΥΓΝΗ αγορά φύλλων από τους εκδότες -διανομείς. Μην αναρωτιέστε λοιπόν για το καπέλωμα στις κυκλοφορίες. Είναι μέθοδος που έχουν κατά κόρον χρησιμοποιήσει οι νταβατζήδες – βαρώνοι, προκειμένου να ελέγχουν θεσμούς και ανθρώπους, με ελάχιστο γι’ αυτούς κόστος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ