21/06/2021

Εικόνα σοκ: ξύλο και στον Κατσιφάρα

Array

20111222-222940.jpg η παρέμβαση (σύμφωνα με την φάρσα) έγινε σε καφετέρια, φυγαδεύτηκε με την βοήθεια ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Η Ελλάδα στα πρόθυρα εμφυλίου όπου οι μόνοι που δεν τρώνε ξύλο είναι οι πάμπλουτοι νταβατζήδες.
Η πραγματικότητα:
Μούφα ήταν τελικά η με πηγή το indymedia- μια καταφανέστατα πειραγμένη στο photoshop φωτογραφία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, τον οποίο δήθεν έδειραν στις 19 Δεκεμβρίου σε καφετέρια στην Πάτρα.
Μια ματιά στο site της περιφέρειας και στο πρόγραμμα του περιφερειάρχη όμως, δείχνει ότι ο άνθρωπος ήταν σε περιοδεία εκείνες τις μέρες,
την επομένη ήταν στον Πύργο, όπου και έχει μια ωραιότατη φωτογραφία, με έναν μητροπολίτη, που δείχνει ότι η φωτο του indymedia, είναι τραβηγμένη κάποια χρόνια πριν (οι διπλανοί του δεν δείχνουν να τον συνοδεύουν μετά από ξυλοδαρμό), όταν είχε ακόμη μαύρα μαλλιά (:))) και δεν έχει καμιά πληγή στο πρόσωπο.
Τέλος, ένα απλό exif check στη φωτογραφία του indymedia αποδεικνύει για όσους ξέρουν λίγα πράγματα από υπολογιστές, ότι η φωτογραφία φτιάχτηκε στις 2011:12:21 13:17:45 με Adobe Photoshop CS2 Windows ( http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_4596.html )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ