14/05/2021

«ΞΥΠΝΗΣΕ» Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ!!

Array

fwto 10Από τους “Εξοργισμένους με άποψη
Καλά ξυπνητούρια κ. Πάνο Παναγιωτόπουλε.  Βγήκατε –και καλά κάνατε-στην έγκυρη εκπομπή του Αγωνιστή Μάκη Κουρή στο «Κόντρα» και τα «ρίξατε» στην Τουρκία για τον εμπρησμό των δασών μας.  Ρωτάμε μόνο τούτο:  Γιατί στην πρώτη παρέμβασή σας δεν είσαστε τόσο «κοφτός» και τόσο πατριώτης όσο στην δήλωσή σας στο «Κόντρα»; Και γιατί συρθήκατε να βγάλετε διαδοχικές ανακοινώσεις και να κάνετε διαδοχικές ερωτήσεις στη Βουλή για το ίδιο θέμα μέσα σε τρεις μέρες;  Μήπως διότι τα γεγονότα σας έσυραν, επιτέλους, να σηκώσετε το θέμα όπως αρμόζει και για τη ΝΔ αλλά, κυρίως, για την Ελλάδα;  Τώρα ανακαλύψατε όλα όσα η Τουρκία απεργάζεται, δηλαδή όταν πλέον βοά ο Τόπος και η δημοσιογραφία; Αντί να το πάρετε από την αρχή πάνω σας αφήσατε μέχρι και την κα Ντ. Μπακογιάννη και τη «Συμμαχία» της να το καρπωθούν;  Κύριε Πάνο μας «πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα» κατά το γνωστό άσμα του νέου κύματος.
          Και για να μην ξεχνιόμαστε: Αγαπητέ κ. Παναγιωτόπουλε τι σας εμπόδισε και τι σας εμποδίζει να ξεστομίσετε ρητώς, ως ΝΔ, ότι αφού αυτή την τακτική ακολουθούσαν οι Τούρκοι ως το 1997, τι τους έκοφτε να κάνουν τα ίδια και το 2007 και το 2009, με τις τρομερές πυρκαγιές επί Κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή στην Ηλεία και στην Αττική; Πυρκαγιές που, μάλιστα, κατέκαψαν την Ελλάδα πριν από τόσο κρίσιμες εκλογές; Και μη μας πείτε ότι ζητάτε έρευνα μετά το 1990 γενικώς! Δεν μπορείτε να μιλήσετε συγκεκριμένα για όσα συνέβησαν επί ΝΔ;  Δεν διανοούμεθα λ10ότι το πολιτικό και δημοσιογραφικό σας «δαιμόνιο» αδυνατεί να συλλάβει μια τέτοια σύνδεση, με στόχο την πτώση της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, του οποίου υπήρξατε Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.  Εκτός και αν το όνομα Κ. Καραμανλής κάνει «τζιζ» στη Συγγρού.  Όπως επίσης εκτός αν δεν μπορείτε, ακόμη και τώρα, να ξεπεράσετε το ότι ο Κ. Καραμανλής σας ανασχημάτισε από Υπουργό.  Και εμείς ρωτάμε απλώς: Είχε άδικο; Μήπως πρέπει να ρωτήσουμε γι’ αυτό τον Προφήτη Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο;
          Αντώνη Σαμαρά «ξύπνα». Χάνεις το ένα τραίνο μετά το άλλο.  Με φοβικά σύνδρομα για τον Κ. Καραμανλή, που δικαιώνεται μέρα με τη μέρα, δεν πας μπροστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ