13/05/2021

Θα γίνει της … Αναλήψεως….

Array

analΟδηγήθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού, ο Ηγούμενος Εφραίμ.
Έτσι ηρέμησαν για λίγο, εκεί στον ΑLPHA, οι δημοσιογραφούντες πρωτοσπαθάριοι της καθάρσεως και θεματοφύλακες των Ιερών και Οσίων του Έθνους μας. Ο αγώνας τους επιτέλους δικαιώθηκε.
Μεταφέρθηκε λοιπόν στην φυλακή ο Εφραίμ, με «τιμητική συνοδεία» 6 οχημάτων και δύο δικύκλων της αστυνομίας, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο απαγωγής του από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, με την συνδρομή τάγματος μοναχών του Αγίου Όρους, του παπά- Τσάκαλου και της κυρίας Λουκά.
Επειδή όμως μου αρέσει να σπέρνω ζιζάνια, θα γράψω κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους των ΜΜΕ και ιδιαιτέρως του ΑLPHA, να χάσουν τον ύπνο τους. Ο Ηγούμενος Εφραίμ, μπορεί ανά πάσα στιγμή, όποτε το θελήσει να δραπετεύσει από τον Κορυδαλλό. Βεβαίως δεν θα του χρειασθούν μηχανικά μέσα όπως το ελικόπτερο που χρησιμοποίησε ο Παλαιοκώστας.
Ο Ηγούμενος Εφραίμ, εντός των επομένων σαράντα ημερών, με τα “μέσα” που διαθέτει, μπορεί να αναληφθεί εις τους ουρανούς, με την βοήθεια της Θείας Χάριτος, ταγμάτων Αγγέλων Χερουβείμ, Σεραφείμ, και βεβαίως με την αναγκαία συνδρομή των Νεφελίμ.
Εμπρός λοιπόν αδελφοί και λοιπές αδελφές εκεί στον ΑLPHA, γρηγορεῖτε καὶ προσεύχεσθε.
Ο καιρός γαρ εγγύς, όπως μας υπενθυμίζει καθημερινώς από το τηλεοπτικό βήμα του ο άγιος Λιακόπουλος.
Εγώ ἐλάλησα αὐτοῖς, ἁμαρτίαν οὐκ ἒχω.
Τςςς
http://filotimia.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ