15/05/2021

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ; #2

Array
Γράφει ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΤΕΦΑΣ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΝ 27ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ,
ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ης .
ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ , ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ , ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ , Κ.Α.Π.
ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ  ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ , ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ .(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ) .
ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .
ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ;
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ;
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ;;;;;;;;
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ;;;;;;;;
ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΔΟ .
ΕΛΑΒΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ , ( ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ OLYMPIA.GR ) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ .
ΔΙΧΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ , ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ .
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ !
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ