18/05/2021

Παυλόπουλος στον ΣΚΑΪ (!): Ανίκανη η κυβέρνηση Παπαδήμου (!!), κανείς από το ΠΑΣΟΚ δεν θα σωσει το πολιτικό του σαρκίο!

Array

Λέτε να διαγραφεί; Ή μήπως να περιμένουμε καμμία κίνηση – έκπληξη;;

   Και τι δεν είπε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνέντευξή του στο SKAI και συγκεκριμένα στον –πραγματικά ανεξάρτητο- δημοσιογράφο Βασίλη Κουφόπουλο!
          Πρώτα-πρώτα κατήγγειλε ευθέως την πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου για τα φορολογικά τεκμήρια, λέγοντας ότι όχι μόνον είναι κατάφωρα αντισυνταγματικά αλλά οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη.  Με αυτή την ευκαιρία τόνισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου, μ’ αυτή την πολιτική είναι ουσιαστικά συνέχεια της καταστροφικής κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.
          Με την ίδια αφορμή ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι υπό τα δεδομένα αυτά η διενέργεια εκλογών επιβάλλεται άμεσα.  Διαφορετικά τίθεται, εκτός από την τραγική οικονομική κρίση, και μείζον ζήτημα Δημοκρατίας!!
          Εκεί όμως που ο Παυλόπουλος έδωσε «τα ρέστα» του ήταν όταν επισήμανε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την κρίση, έχοντας στους κόλπους της όλους τους αποδεδειγμένα αποτυχημένους υπουργούς του Γιώργου Παπανδρέου!!!
          Και το κορυφαίο: Όταν ο Βασίλης Κουφόπουλος άφησε να νοηθεί ότι ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομολόγησε πως δεν ήταν η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή –την οποία ο Προκόπης Παυλόπουλος υπερασπίσθηκε με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία όπως πάντα- αλλά η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου που οδήγησε τον τόπο εδώ που έφθασε, ο Προκόπης Παυλόπουλος ξεσπάθωσε:  Ποιος κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης;  Αυτός δεν ήταν που υπήρξε «υμνητής» του «λεφτά υπάρχουν», «εραστής του Μνημονίου» και «απολογητής» του ανεκδιήγητου δημοψηφίσματος, αφού πήρε σβάρνα τα κανάλια για να υπερασπισθεί την επιλογή του Αρχηγού του, που διέσυρε τη χώρα;
          Για να καταλήξει ο Προκόπης Παυλόπουλος: Αν  ο κ. Χρυσοχοΐδης και οι άλλοι υπουργοί –δελφίνοι νομίζουν ότι με τέτοιες συμπεριφορές θα σώσουν το «πολιτικό τους σαρκίο», πλανώνται πλάνην οικτράν.  Όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, είναι συνυπεύθυνοι με τον Γ. Παπανδρέου για τον κατήφορο στον οποίο μας οδήγησαν.
          Ε ρε γλέντια… Να δούμε αν στη Συγγρού θα δουν με «καλό μάτι» το ξέσπασμα Παυλόπουλου.  Βάζουμε στοίχημα;  Και αν διαφωνούν δύσκολα θα μπορούσαν να πουν κάτι άλλο, όταν ο Παυλόπουλος απλώς λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Εκτός εάν…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ