20/06/2021

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ

Array
Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
Τα μάθατε τα νέα συμπατριώτες? ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! Η κυβέρνηση <εθνικής σωτηρίας> ανακάλυψε !!!! (μετά από πολύ κόπο και αφού έστιψαν τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΕ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  μυαλιά τους), τη <συνταγή> σωτηρίας του τόπου και της πατρίδας, οπως αρέσκονται να αποκαλούν τον οικονομικό αφανισμό εκατομμυρίων μή προνομιούχων πολιτών εργαζομένων, συνταξιούχων, μικρομεσαίων . Η συνταγή αυτή λοιπόν πού έλαβε και το ονομα του ευφευρέτη και αποτελεί πραγματική πατέντα, ονομάστηκε πρός τιμήν του ,ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΙΟΥΜ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥΜ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΜ ΣΑΚΑΤΕΨΙΟΥΜ.
 
Ετσι λοιπόν μετά από αυτή την σπάνιας ευφυϊας ανακάλυψη, τουτέστιν Η ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ή ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΤΟΥ ΓΕΝΙΟΦΟΡΟΥ (πρώην εργατοπατέρα πασόκο-υπερασπιστή των εργαζομένων) ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ….
Καί οχι μόνο πρέπει να τους ανάψουμε λαμπάδα αλλά να καταδικάσουμε στην πυρά αυτή την καταραμένη επικουρική που και εξ αιτίας της οδεύουμε στην χρεωκοπία!!! οπως εξ αιτίας των δώρων, των προηγούμενων προ περικοπών μισθώ ν και συντάξεων  οδεύαμε προ διετίας επίσης στην χρεωκοπία.
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟ. ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΔΡΙΑΝΤΑ. Λίγο τόχετε να φιγουράρουμε δίπλα στον άγνωστο στρατιώτη με την επιγραφή <ΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ?> Βέβαια καλύτερα θα ήτανε να είμαστε οι γνωστοί συνταξιούχοι, εκείνα τα γεροντάκια πού συναντούσαν τον Γιωργάκη στην αρχή της πρωθυπουργικής του καριέρας και του πρόσφεραν τη σύνταξή τους για να σωθεί η ΠΑ (Ρ) ΤΙΔΑ, αλλά έστω και σα΄ν άγνωστους θα μάς ευγνομωνούν οι πάντες…..
 
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ?? ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ? ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε!!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΜΑΥΡΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η 25η του ΜΑΡΤΗ. Οσο για τον αγιασμό των υδάτων πρέπει να ευγνομωνούνε τους πολίτες πού δέν τους πέταξαν στη θάλασσα για να καταλάβουν τι σημαίνει να ζείς στο κρύο και να μην έχεις να φάς . Κύριε Παπούλια έχετε πάρει οριστικό διαζύγιο ως φαίνεται με τη λέξη ΑΝΘΡΩΠΙΑ και οποιοδήποτε κοινωνικό συνώνυμό της. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ κ. Παπούλια ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΣΟΦΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ <Ο,τι σπέρνεις θερίζεις….> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ