Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
Array

Χτύπησαν παιδί με ειδικές ανάγκες τα βρωμερά λαμόγια της Παντείου…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://meneksedia.pblogs.gr/files/33598-anarchistsymbolfigur.jpgΘυμάστε που γράφαμε για τη γνωστή συμμορία αιώνιων φοιτητών με τα γιουσουφάκια τους που δρα εντός Παντείου; Αυτά τα κτήνη με τη διαχρονική εξειδίκευση στη λαμογιά και την κλοπή δημοσίου χρήματος; Τα τσιράκια των πρυτάνεων με τις (κλεμμένες) Φεράρι, τις (κλεμμένες) βιλάρες και εσχάτως με τα (κλεμμένα) λαπτοπ;

Τα ίδια κτήνη λοιπόν που στοχοποιούσαν έντεχνα με τις υποδείξεις των κλεφτών – πρυτάνεων, όποιον αποτελούσε απειλή για το μαφιόζικο βασίλειο είχαν χτίσει, στοχοποίησαν εχθές φοιτητή σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω, πάλι, “πολιτικών πεποιθήσεων”! Άξιοι παραστάτες δηλαδή του κυρίου Χρυσοχοΐδη…

Θα επανέλθουμε στο θέμα, κάθε στοιχείο ευπρόσδεκτο (όχι στα σχόλια). Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Τα όρια ξεπεράστηκαν, η ανοχή τελείωσε, η οργή ξεχειλίζει.

Οι πολύ γνωστοί και καθόλου άγνωστοι επιτέθηκαν για μια ακόμη φορά σε φοιτητή μέσα στην Πάντειο. Αυτή η φορά όμως είναι ξεχωριστή, επιτέθηκαν στον μεταπτυχιακό φοιτητή Χρύση Ιωάννη μέλος της ΝΕ.Ο.Σ. , ένας φοιτητής με ιδιαίτερες ικανότητες.

Πρέπει κάποιος να είναι πραγματικό ανθρωπόμορφο κτήνος για να επιτεθεί σε ένα παιδί σαν τον Γιαννη Χρύση. Πρέπει μέσα στο μυαλό και στην ψυχή να μην υπάρχει τίποτα πέρα από μίσος και από μίσος. Πρέπει να μην έχει κανένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό.

Τέτοια άτομα ο Υπουργός Προ.Πο. κ. Χρυσοχοΐδης αφήνει ανενόχλητα να καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία για να κάνουν πραγματικά αποτρόπαιες πράξεις όπως η παραπάνω. Να καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία για να οργανώνουν αυτές τις πράξεις αλλά και να τις επιδεικνύουν ως λάφυρα στο διαδίκτυο. Ό,τι και να κάνουν παραμένουν όμως «παιδιά».

Τα όρια ξεπεράστηκαν, η ανοχή τελείωσε, η οργή ξεχειλίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ