20/06/2021

Σπάει στα δυο η "μεγάλη δημοκρατική παράταξη"; Τσακώθηκαν Παπανδρέου – Βενιζέλος!

Array

2011 new sss444sss4456567 266210515Το έλα να δεις γίνεται αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ!
Δυο φορές μίλησαν σήμερα στο τηλέφωνο Παπανδρέου – Βενιζέλος, λίγο πριν την σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, με τον Υπουργό Οικονομικών να μην έχει μόνο στο κεφάλι του την αποτυχία του PSI, αλλά και τις προτάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ που τον έβγαλαν εκτός εαυτού!
O Γ. Παπανδρέου φέρεται να επέμεινε στην αρχική του πρόταση για εκλογή του πρόεδρου του κόμματος από την βάση μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το PSI και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, ενώ στο μόνο που έκανε πίσω είναι στην ημερομηνία εκλογής του νέου προέδρου πριν τις εθνικές εκλογές.
Ο Βενιζέλος επέμενε στην ανάδειξη νέου προέδρου “εδώ και τώρα”.
Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι στο πολιτικό συμβούλιο ο ΓΑΠ  είπε πως ισχύει η πρότασή του για δυαρχία, όπως και η πρότασή του για Συνέδριο τον Ιούνιο!
Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αποχωρήσει αν δεν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση, που θα νομιμοποιήσει την Νο1 που δεν έχει περάσει καν από τη Βουλή, φεύγοντας ήρεμος ότι κανείς δεν θα τον “πειράξει” μετέπειτα!
Πάντως, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αύριο και μεθαύριο λέγεται ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του, με μια “έκπληξη”. Αυτή, εκτός από το ενδεχόμενο παραίτησης, είναι και η σύσταση νέου κόμματος στο πρότυπο των “Δημοκρατικών”. (Η είδηση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι εδώ)
Το τί θα γίνει στην “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” τις επόμενες μέρες ούτε ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να προβλέψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ