14/04/2021

Η Ελλάδα που ονειρεύεται ο Λοβέρδος.

Array

20120123-145527.jpgΓράφει ο Κτηνοτρόφος από την Κρήτη
Μέχρι και σήμερα πίστευα ότι ο λόγος που θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος ήταν γιατί σκοπεύει να γίνει στο μέλλον ένας αξιόπιστος ηγέτης της Ελλάδος, και όχι ένας προστάτης των συμφερόντων του πασοκισμού.
Εγώ μέχρι χθες νόμιζα ότι αυτή η οικονομική κρίση, ήταν μια ευκαιρία για το πολιτικό προσωπικό της χώρας να κάνει την αυτοκριτική του και να απαγκιστρωθεί από τον κομματικό φανατισμό του μίσους και της επίθεσης σε όποιον τολμά να εκφραστεί εναντίων του, πόσο μάλλον όταν αυτός που κινείτε εναντίων του, είναι η ίδια η θεσμοθετημένη ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Ακούγοντας τον Λοβέρδο να αναφέρετε σε μακελειό που θα προκύψει στην χώρα, αν κάποιος
κινηθεί εναντίων του Παπανδρέου δεν μπορώ παρά να ταυτίσω τον Λοβέρδο και ότι εκπροσωπεί, με έναν ανασφαλή λαϊκιστή τριτοκοσμικής χώρας πολιτικό, όπως αυτής που θα ήταν άξιος να κυβερνήσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, σύμφωνα και με τον σύντροφο του Λοβέρδου, Χρυσοχοΐδη.
Αγαπητέ Λοβέρδο,, κάηκες!
Υπερασπίζετε ότι ποιό οπισθοδρομικό, ότι ποιό άθλιο έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα, δεν εννοώ τον Παπανδρέου, εννοώ την προσπάθεια του διεφθαρμένου πολιτικού δημοσιογραφικού μεγαλο παραγοντικού κατεστημένου, που χρόνια τώρα καταφέρνει να μένει έξω από κάθε δικαστικό έλεγχο.
Κύριε Λοβέρδο, δεν θα σας πω εγώ ότι ο Παπανδρέου φούσκωσε η δεν φούσκωσε το έλλειμμα.
Θα σας πω κάτι ακόμη ποιό σοβαρό κατά την γνώμη μου.
Ο Παπανδρέου πρέπει να κατηγορηθεί για εθνική προδοσία, η για πνευματική ανεπάρκεια, γιατί ενώ γνώριζε αποδεδειγμένα από τον Δεκέμβριο τουλάχιστον 2009 ότι υπάρχει πρόβλημα, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να το αντιμετωπίσει, η τουλάχιστον να μειώσει τις ζημιές. Και σε αυτό ήσασταν και εσείς συνεργάτης του.
Είναι δηλαδή, σαν ο αρχηγός του ΓΕΣ, να γνωρίζει ότι σίγουρα εντώς των επόμενων πέντε δέκα μηνών θα μας επιτεθεί η Τουρκία, και αυτός αντί να προετοιμάζει το στράτευμα για τον ερχόμενο πόλεμο, γυρνά από κανάλι σε κανάλι και κατηγορεί το στράτευμα ως ανάξιο κοπρίτες ανίκανο και διεφθαρμένο.
Αν αυτό δεν είναι εθνική προδοσία, τότε είναι βλακεία.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα αν ήμουν πολιτικός να κατηγορηθώ για προδοσία, παρά για βλακεία.
Εσείς στο ΠΑΣΟΚ τι προτιμάτε, την προδοσία η την βλακεία!
Διαλέξτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ