12/04/2021

Η κ. Διαμαντοπούλου ομολόγησε ότι το πολιτικό σύστημα είναι ανίκανο και ο κ. Χατζηδάκης δεν αντέδρασε!!!

Array

2012012204471 120089481 type12128Προχθές στην παλιά Βουλή (αν δεν κάνουμε λάθος) έγινε μια εκδήλωση στην οποία μίλησαν, μεταξύ των άλλων η κ. Διαμαντοπούλου από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Χατζηδάκης από την Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ Διαμαντοπούλου είπε πως η επόμενη κυβέρνηση, που θα προκύψει μετά τις εκλογές και μάλιστα ασχέτως αποτελέσματος, θα πρέπει να είναι μια κυβέρνηση τύπου «Παπαδήμου»!!!  Με απλά ελληνικά η κ. Διαμαντοπούλου μας είπε πως δεν πρέπει να χριστεί πρωθυπουργός, κομματικός αρχηγός εκλεγμένος από το λαό, ακόμα και αν το κόμμα του πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές!!! 
Αν αυτό, δεν είναι πλήρης ομολογία της ανικανότητας του πολιτικού συστήματος και των εκλεγμένων κομματικών αρχηγών να διαχειριστούν την πολιτική κατάσταση της χώρας και παραδοχή ότι θα πρέπει να βρίσκουμε κάθε φορά έναν εξωκοινοβουλευτικό…. τύπου «Παπαδήμου» για να γίνεται δοτός πρωθυπουργός, τότε τι είναι; Και αν είναι έτσι, τότε τι νόημα έχει να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το πολιτικό σύστημα που έχουμε σήμερα, αφού ακόμα και τα ίδια τα εξαρτήματά του το απορρίπτουν;;
Εκείνο όμως που κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση και αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει σοβαρά τον υποψήφιο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είναι ότι δίπλα στην κ. Διαμαντοπούλου ήταν ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος αν και μίλησε, δεν μάθαμε να αντέκρουσε αυτή την άποψη και να υποστηρίξει τον αρχηγό του, ως τον καταλληλότερο για να γίνει πρωθυπουργός!!!
Είναι όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα….
Πέτρος Χασάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ