Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
Array

Να και μία Ελληνική εταιρεία που πάει καλά…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

(από δελτίο τύπου)
Εκρηκτική ανάπτυξη κατά 311% τα τελευταία 3 χρόνια παρουσιάζει η εταιρεία Fleet Management Solutions Inc (www.fms-greece.com) η οποία δραστηριοποιείται στον ολοένα αναπτυσσόμενο τομέα του after – market του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η FMS παρέχει πολυάριθμες συνεκτικές λύσεις διαχείρισης στόλων αυτοκινήτων για εταιρείες, όπως είναι η online διαχείρισή τους, προγράμματα συντήρησης, 24ωρη οδική βοήθεια, προγράμματα διαχείρισης καυσίμων, ασφαλιστικές καλύψεις, αδειοδοτήσεις, τηλεματική επικοινωνία, προγράμματα εξαγοράς leasing, και επαναπώληση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Πριν μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου 2009 η Fleet Management Solutions εισήχθη στην αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών OTC/Pinksheets. Η μετοχή (με διακριτικό σύμβολο FLMG) διαπραγματεύεται με εξαιρετική επιτυχία αφού έτυχε ευρείας αποδοχής από τους επενδυτές οι οποίοι βλέπουν μια ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία σε έναν κλάδο που παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια (http://www.pinksheets.com/pink/quote/quote.jsp?symbol=flmg#getQuote)
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνεδρίαση της 1ης Φεβρουαρίου  η μετοχή άγγιξε τα υψηλά των τελευταίων 52 εβδομάδων (στα 1,04 δολάρια)
Σκοπός της  εταιρίας είναι να κυριαρχήσει διεθνώς  στις υπηρεσίες after sales και re-marketing της βιομηχανίας αυτοκινήτου, σε σχέση με τη διαχείριση στόλων αυτοκινήτων με καθεστώς leasing. Η εταιρεία πασχίζει συνεχώς να αυξήσει τα ποσοστά συμμετοχής της στην αγορά, και να πετύχει ένα υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και ικανοποίησης των πελατών, καθώς και αποδοχή στην αγορά μέσω καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών. 
 
Company Profile 
Η Fleet Management Solutions Inc εδρεύει στην Αθήνα και προς το παρόν έχει στην ιδιοκτησία της και λειτουργεί 3 εμπορικά σημεία με 15 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Η εταιρεία παρέχει λύσεις σε θέματα αυτοκίνησης σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε χώρες των Βαλκανίων. Συστάθηκε έπειτα από τη συνένωση της ABR Bosch Car Services, (ιδρ. 1992) και της EDC Hellas S.A (ιδρ.1998)  της EDC Holdings. Με εμπειρία πολλών δεκαετιών, οι δυο εταιρείες αναγνώρισαν την ανάγκη της αγοράς αυτοκινήτου στη παροχή υπηρεσιών και λύσεων διαχείρισης στόλων, οπότε και ίδρυσαν την FMS S.A – www.fms-greece.com
Η FMS χρησιμοποιεί δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων και το δίκτυο BOSCH Car Service με 120 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Εχει ήδη δημιουργήσει εντυπωσιακό (εσωτερικό και διεθνές) πελατολόγιο με εταιρίες όπως οι  Ethniki Leasing, ATE Leasing & ATE Rent, Arval, Avis, BMW, Emporiki Leasing, Honda, Audi & Volkswagen, Brinks Security, Speedex Courier and Atlas Copco, και άλλες πολλές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ