12/04/2021

ΚΟΛΑΣΗ στα «Επίκαιρα». Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση!

Array

Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στο τεύχος 119, ο Λάμπρος Καλαρρύτης αποκαλύπτει το «σχέδιο ελέγχου»…
Μεγάλες αποκαλύψεις στα «Επίκαιρα»

τη διπλή παγίδα στην οποία κινδυνεύει να πέσει η Ελλάδα λόγω της συνωμοσίας που εξυφαίνεται για τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος και την ομηρία της κοινωνίας. Αν θεωρητικά υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για κάποιον ο οποίος επιθυμεί να ελέγξει το πολιτικό σύστημα μιας χώρας, η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα είναι το εγγύτερο που μπορεί να βρει σε αυτές. Δυστυχώς, στην ελληνική περίπτωση δεν πρόκειται για θεωρία, αλλά για υπαρκτή επιδίωξη.
Η ρευστοποίηση του πολιτικού σκηνικού, λόγω των καταλυτικών συνεπειών του Μνημονίου, διευκολύνει την προσπάθεια οριστικού κατακερματισμού του, ώστε να τεθεί ευκολότερα υπό έλεγχο. Στόχος, να μην υπάρχουν ισχυροί κομματικοί σχηματισμοί, οι οποίοι έχουν αυτόνομη ατζέντα και αυτοδύναμη πολιτική παρουσία.
Βέβαια, οι ισχυρές μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν υπήρξαν πάντοτε αποτρεπτικός παράγων για τη διαπλοκή στελεχών τους με συμφέροντα, ένα αποδεκατισμένο πολιτικό σύστημα, όμως, αποτελεί πιο αδύναμη λεία. Το αποτελματωμένο σκηνικό, εξάλλου, όπου κυριαρχεί η απογοήτευση προς τα υφιστάμενα πολιτικά κόμματα, αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την προώθηση «σωτήρων», σπονσοναρισμένων από εγχώρια και ξένα κέντρα…
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
– Την αποκαλυπτική δημοσκόπηση της VPRC για την πιο μεγάλη μέχρι σήμερα ανατροπή και τις ραγδαίες αλλαγές του πολιτικού σκηνικού, με το ΠΑΣΟΚ να είναι πέμπτο κόμμα, σε επιμέλεια του Γιάννη Κορωναίου και με την ανάλυση του Επίκουρου Καθηγητή και επιστημονικού συμβούλου της VPRC Χριστόφορου Βερναρδάκη.
– Την έρευνα της Χριστίνας Κοραή για το χρονικό του «Τιτανικού» ή αλλιώς για την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του «Ύπαρχου του Τιτανικού», Γιώργου Παπακωνσταντίνου
– Το βαρυσήμαντο άρθρο-παρέμβαση του ακαδημαϊκού Βασίλειου Μαρκεζίνη για την πολιτική τάξη της χώρας και τους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί.
– Την άκρως πολιτική συνέντευξη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, στον Λάμπρο Καλαρρύτη που μιλάει για όλους και για όλα.
– Το άρθρο του Σπύρου Γκουτζάνη για τον εγκλωβισμό του κ. Σαμαρά στη κυβέρνηση Παπαδήμου και το «σκάκι» που παίζει με την Τρόικα, για την επόμενη μέρα.
– Την ανάλυση του Σωτήρη Σιδέρη για την επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ , Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, στην Αθήνα και την «καυτή» ατζέντα της βορειοατλαντικής συμμαχίας για Ελλάδα και Μεσόγειο, που αφορά θέματα όπως ο ρόλος της Ελλάδας στη διένεξη ΗΠΑ και Ισραήλ με το Ιράν και τα ενεργειακά κοιτάσματα της Μεσογείου.
– Την ανάλυση του Λεωνίδα Βατικιώτη για τις συμπτώσεις που συνδέουν ζητήματα όπως το Γκουαντάναμο και τις κυβερνήσεις Μόντι και Παπαδήμου στην Ευρώπη.
– Για ποιους λόγους έχουν μπει στο στόχαστρο οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, κκ. Πεπόνης και Μουζακίτης σε σχέση με τις καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους και τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.
– Πώς ξεφούσκωσε η μεγάλη «βιομηχανία» του ελληνικού λάιφ στάιλ, αφήνοντας πίσω της συντρίμμια και κατεστραμμένες ζωές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ