15/04/2021

Ένας μεξικάνος επιβήτορας στέρησε από τον Μίλτο τον Δήμο;

Array

 ceb2ceb1cf81ceb2ceb9cf84cf83ceb9cf8ecf84ceb7cf82cebcceb9cebbceb9cf84ceb1ceb4ceb7cf82cebacebfcf80ceadcebbcf823bΓράφει ο Κοσμικός.

Βλέποντας τις αποκαλύψεις της Ιόλης Πιερίδη και του Νίκου Μελέτη για την έφεση ανώτατων πολιτειακών παραγόντων σε Μεξικανούς επιβήτορες, καταλαβαίνω γιατί όποιος πολιτικός επιμένει να χαίρεται την ζωή με τον φυσιολογικό τρόπο, τίθεται αυτομάτως έξω από τις μεγάλες κούρσες.

Ο συμπαθέστατος Μίλτος ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του στο ωραίο φύλο, ούτε το έπαιζε ασεξουάλ όπως κάποιοι άλλοι γελοίοι της πολιτικής ορθότητας. Ο Μίλτος αρέσει στις γυναίκες και οι γυναίκες αρέσουν στον Μίλτο. Δεν είναι ούτε ντροπή ούτε επιλήψιμο. Που καταντήσαμε Θεέ μου, να ντρέπονται οι άνδρες γυναικοκατακτητές και να ξεσαλώνουν οι “φτου φτου δεν μ’ αρέσουν οι γυναίκες”!

Νομίζετε ότι υπερβάλλω; Ψάξτε τώρα στο διαδίκτυο νέους πολιτικούς. Δεν θα δείτε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αγκαλιά με μία κοπέλλα. Όλοι στριφνοί, όλοι μόνοι τους και αν πιστέψουμε τον κύριο Μελέτη, βολεύονται με τριχωτούς λατίνους.

Ως εδώ λοιπόν. Ποσώς μ’ απασχολεί αν ο Μίλτος έχει δέκα γκόμενες ή αν τον πολιορκούν τοπ μόντελς διεθνούς φήμης. Αντίθετα αυτά τα θέματα είναι προς τιμήν των ανδρών πολιτικών. Προτιμώ να ξέρω ότι ο πολιτικός που ψηφίζω είναι αυτό που δείχνει παρά να βλέπω κάποιους κουστουμάτους αγέλαστους κυρίους που τα βράδια ντύνονται γαϊδουράκια του Πεπίτο. Ποιός είναι πιό εκβιάσιμος λέτε;

ΥΓ. Μήπως γι’ αυτό δέχτηκε τον πόλεμο ο Μίλτος κατά την υποψηφιότητα του από κάποιους εκδότες των οποίων η αναρρίχηση “ελέγχεται”; Και δεν υπονοούμε κάτι για κανέναν. Ερώτηση κάνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ