Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
Array

Το πρώτο navigator στην ιστορία, ήταν τα ψίχουλα του κοντορεβυθούλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποδέχονται τα μέτρα οι πολίτες. Διαβάστε τη συνέχεια του (δημοσκοπικού) παραμυθιού. Μιλάμε για θράσος απύθμενο! Δηλαδή η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που είναι στο δημόσιο, αποδέχεται τα μέτρα για την …σωτηρία της πατρίδας!

Το ότι συμφωνούν και με το νομοσχέδιο της ιθαγένειας, είναι προφανώς για να υπερασπιστούν την πατρίδα του …Πακιστάν!
Ακολουθεί η κωμική σειρά: “Αληθινές δημοσκοπήσεις”.
43
Ευρέως αποδεκτά δείχνουν να γίνονται από τους πολίτες –παρά τη σκληρότητά τους- τα περισσότερα από τα συμπληρωματικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, καθώς και τα όσα προβλέπει το ΠΣΑ, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις των Metron Analysis και Public Issue…
Σε έρευνα της Metron Analysis για την Ημερησία του Σαββάτου, σχεδόν επτά στους 10 πολίτες (68,9%) -ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων και κοινωνικής διαστρωμάτωσης- εμφανίζονται να θεωρούν τα μέτρα αναγκαία.
Απαραίτητα θεωρεί τα μέτρα το 86,4% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 57,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ.
Υπέρ του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης που υιοθέτησε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης τάσσονται έξι στους 10 πολίτες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΙ.
Σχεδόν επτά στους 10 συμφωνούν με την περικοπή επιδομάτων στο δημόσιο, το «πάγωμα» των προσλήψεων και των μισθών. Αντιθέτως, διαφωνεί το 61% με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και το 69% με την αύξηση των φόρων στα καύσιμα.
naftemporiki

ΔΗΜΟΦΙΛΗ