13/04/2021

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ;

Array

2 ceb3ceb5cf89cf81ceb3cebfcf80cebfcf85cebbcebfcf83Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.

  Το ακούσαμε και αυτό, ο διορισμένος και εγκάθετος πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός που προωθήθηκε για να διαπραγματευθεί με την τρόικα, το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, ως γνώστης του αντικειμένου, γιατί τα κόμματα αδυνατούσαν και έκαναν πίσω (να απαλλαχθούν από την ευθύνη), απειλεί και εκβιάζει, ότι αν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης δεν συμφωνήσουν σ’ αυτά που θέλει να επιβάλλει η τρόικα, θα παραιτηθεί και θα πάμε σε εκλογές (μας απειλεί δηλ. με εκλογές)!!!!!!!
Αντί ο κύριος αυτός, τόσο καιρό να συζητάει με την τρόικα, έχοντας προτάσεις και σχέδιο (ως ειδικός), για να ξεπεραστεί η κρίση, λειτουργεί ως διακομιστής των εντολών της τρόικα και σε συνεχείς συσκέψεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της συγκυβέρνησης, η επομένη θα είναι την Κυριακή, προσπαθεί να τους πείσει να άρουν τις κόκκινες γραμμές (που εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν) αλλά απλά λέγονται για να μας κοροϊδέψουν, ώστε να περάσουν όλα τα άγρια φορομπηχτικά μέτρα της τρόικα.
Αντί ο άνθρωπος να βρίσκεται στην Ευρώπη, (που την ξέρει τόσο καλά!!!) για συναντήσεις με τους «εταίρους» μας, βρίσκεται στην Ελλάδα, για να «πείσει»  τους αρχηγούς των κομμάτων και μέσω αυτών τους βουλευτές τους, ώστε να συμφωνήσουν με αυτά που θέλει η τρόικα.
Βλέποντας λοιπόν η τρόικα ότι, ο άνθρωπος αυτός κάνει τη δουλειά τους, κάθε μέρα φέρνουν και πιο πιεστικά μέτρα. Σε λίγο θα απολυθούν όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι στρατιωτικοί και αυτοί θα ζητάνε ακόμα μείωση του Δημόσιου τομέα!!!!.
Τελικά έτσι ήταν, στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απλά ανακοινώθηκαν τα μέτρα, δόθηκαν σε χαρτί στον «πρωθυπουργό» και αυτός γύρισε πίσω για να πάρει τις υπογραφές από τους υπολοίπους  και να το στείλει πίσω με courier.
Το μόνο τελικά που γνωρίζει ο «πρωθυπουργός» είναι ότι, οι δανειστές μας, είναι αμετακίνητοι σε μια σειρά καυτών προαπαιτούμενων (που θα εξαθλιώσουν το λαό) προκειμένου να κλείσει η συμφωνία για το PSI.
Αλλά δείτε κ. «Πρωθυπουργέ» τι λέει ο κ. Καρατζαφέρης, που είναι από τους μεγάλους θαυμαστές σας (fun) «Δεν συζητήσαμε το ενδεχόμενο των αρνήσεων από τις Βρυξέλλες των προτάσεων μας, αλλά πιστεύω ότι ο κ. Παπαδήμος θα πετύχει πολλά πράγματα στην σύσκεψη. Ξέρει να μιλάει στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, μια που πέρασε από εκεί για πάρα πολλά χρόνια».
Ξέρετε να μιλάτε στην άλλη πλευρά του τραπεζιού κ. «Πρωθυπουργέ»; Γνωρίζετε ποιοι κάθονται απέναντι σας; Μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους ή μήπως έχετε ξεχάσει να μιλάτε και απλά γνέφετε καταφατικά;  Είναι δυνατόν να εκβιάζετε τον Ελληνικό λαό με την παραίτηση σας;
Ποιο είναι το σχέδιο σας για την Ελλάδα κ. «Πρωθυπουργέ»; Τι έχουν αποφασίσει για μας, οι φίλοι σας και δανειστές μας; Πείτε μας; Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές σας; Να μη χάσουν τίποτα οι δανειστές μας;
Μας έχετε πρήξει με την ανάπτυξη εσείς και οι κύριοι της συγκυβέρνησης, πως θα έρθει η ανάπτυξη; Επειδή το λέτε εσείς, ή επειδή θα φτάσετε τους μισθούς στα 200 ευρώ; Έτσι έρχεται η ανάπτυξη χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα; Απλά με την εξαθλίωση του λαού; Πως;
Μήπως έχετε ενστερνισθεί το όραμα του προκατόχου σας να μας κάνει Ινδία και Ινδονησία και δε ξέρω και εγώ τι άλλο;
Κύριε, πρέπει να καταλάβετε πια, έστω και καθυστερημένα, ότι σας έχουν βάλει  Πρωθυπουργό της Ελλάδος, δεν δουλεύετε πια σε Τράπεζα, η τρόικα δεν είναι πελάτης σας, για να προσπαθήσετε να βγάλετε κέρδος γι’ αυτούς, κάθεστε στην άλλη μεριά του τραπεζιού, που λέει και ο κ. Καρατζαφέρης, αυτοί είναι απέναντι σας, όχι πελάτες σας και σας εκβιάζουν. Εσείς πρέπει να αγωνίζεστε για το καλό του  Ελληνικού λαού. Πρέπει να αγωνισθείτε και να αντισταθείτε. Μπορείτε; Αν όχι παραιτηθείτε, δε μας κάνετε χάρη που βρίσκεστε σ’ αυτή τη θέση, εμείς δεν πρόκειται να σας παρακαλέσουμε να μείνετε.
Επιτέλους, ο λαός έχει καταλάβει πολλά, δημοσκόπηση της ALCO για το NEWSBOMB.GR δείχνει ότι, περισσότεροι από 6 στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι επιβληθήκατε από τους δανειστές μας, με μόνο ρόλο να διασφαλίσετε τα συμφέροντά τους. Τιμωρήστε μας με εκλογές λοιπόν!!!!  Δε θα μας λείψετε, σας το εγγυώμαι.
e-mail: [email protected]
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001569335703

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ