23/04/2021

Ο Δανειστής προεδράκος…

Array

Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι υπάρχει ήθος, κάποιο χάρισμα, αξία η ποιότητα στον “Δανειστή” προεδράκο της χώρας. Εκτός, ίσως, από το ότι ήταν και είναι πιστός σαν σκυλί στα αφεντικά του. Όλη του τη ζωή, (την πολιτική τουλάχιστον), δεν υπήρξε τίποτα άλλο από σκυφτός υπηρέτης της “Οικογένειας”. Ούτε τον Καραμανλή, που τον έβαλε στην καρέκλα, (και μετά μου λέτε πως φτάσαμε ως εδώ) δεν σεβάστηκε, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά Της.
Τώρα του ζητούν να παραιτηθεί για να σωθεί η χώρα! Τον φτύνουν όλοι και αυτός λέει ότι
βρέχει. Μην το παίρνετε στα σοβαρά. Δεν βλέπετε; Η Ελλάδα καταρρέει, ο λαός αρχίζει να λιμοκτονεί, αυτός ατάραχος συνεχίζει να παίρνει Τριακόσιες Πενήντα Χιλιάδες Ευρώ. Δεν βρήκε τη δύναμη, ούτε καν από ιδιοτέλεια και πολιτικαντισμό, να βγει και να πει, “θα παίρνω διακόσιες”, (πάλι περισσότερα από του Ομπάμα θα ‘τανε!), και θέλετε να παραιτηθεί;
Δεν λέω ότι πρέπει να του το συγχωρήσουμε. Σ’ αυτό το επίπεδο, μ’ αυτές τις ευθύνες, όχι! Αλλά μην το παίρνετε και κατάκαρδα. Έχει πια αναλάβει η γεροντική τσιγκουνιά. Ένα βήμα πριν την άνοια. Εδώ μέχρι και τα δανεικά για τη Βίλα μπορεί να ζητήσει πίσω!
από τα Βουνά της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ