15/04/2021

Ηταν για γέλια τώρα κατάντησαν και για κλάματα…

Array

dimotikes2bkaminis2b1Μπαλάκι ευθυνών στον δήμο της Αθήνας, ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Στο χθεσινό αποκαλυπτικό δελτίο του extra3 ο Παυλόπουλος φιλοξενούσε τον πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ κον Αποστολόπουλο. Σε ερώτηση για την κίνηση του δήμου να διώξει τους άστεγους από το Ρουφ για να διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ.
Ο Αποστολόπουλος άδειασε τους πάντες! Καταρχάς είπε πως ο ΚΥΑΔΑ δεν έχει καμία σχέση και πως την απόφαση την πήραν ανώτερα κλιμάκια του δήμου δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς Καμίνη και Ψαράκη…στην συνέχεια όμως άλλαξε στάση για το αν υπάρχει συμβάν λέγοντας πως αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και οι υπεύθυνοι να βρουν το θάρρος και να βγουν να μιλήσουν καρφώνοντας πάλι Καμίνη και Ψαράκη.
Το σίγουρο είναι πως ότι και αν συμβαίνει στον συνδυασμό Καμίνη, όσο και αν σπαράσονται από τα συντροφικά μαχαιρώματα θα πρέπει γρήγορα να αναλάβουν τις ευθύνες τους η όποιος δεν μπορεί να παραιτηθεί γιατί δεν φταίνε σε τίποτα ούτε οι άστεγοι ούτε όλοι οι υπόλοιποι Αθηναίοι μέσα σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία για την χώρα να έχουν στην πλάτη τους και την ανικανότητα κάποιων σε τοπικό επίπεδο.
http://www.athinapoli.gr/2012/02/blog-post_7508.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ