12/04/2021

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΙ ΛΑΟΚΤΟΝΟΙ

Array
Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
Οι Τέσσερις θλιβερές ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ φιγούρες , οι ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΕΣ με το μανδύα των εκπροσώπων του λαού, πού πάνε κι έρχονται στο Μαξίμου, και δήθεν πασχίζουν να μάς σώσουν το ένα από τα δύο πόδια, το ένα από τα δύο χέρια και το ενα από τα δύο μάτια, ευτυχώς πού έχουμε ένα μόνο κεφάλι γιατί θάπρεπε να <δόσουν ακόμα σκληρότερη μάχη> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Επειδή δεν  υπάρχει πλέον ελληνας πού να μην έχει καταλάβει το προαποφασιμένο έγκλημα πού ξεδιπλώνεται σε δόσεις εδώ και δύο χρόνια, με στόχο να υποδουλώσει το λαό και να του αρπάξει ο,τι έχει και δέν έχει σε ατομικό και σε εθνικό επίπεδο, δέν θα δικαιολογείται κανένας μας εάν επιτρέψουμε να συντελεστεί στην ολότητά του, μιάς και εν μέρει ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ τάχουν καταφέρει με τη φοβέρα, με την προπαγάνδα , με την καταστολή, να εκτελέσουν το πρώτο μέρος αυτού του σατανικού σχεδίου.
 Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ και ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ , ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ