13/04/2021

Είναι δυνατόν η Συγγρού να προσπαθεί να ενισχύσει το σύστημα ΠΑΣΟΚ;

Array

assets large t 420 54019997 type12218Yποτίθεται ότι πολύ σύντομα θα γίνουν εκλογές (λέμε τώρα). Ταυτόχρονα και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις (;;;), η Νέα Δημοκρατία προβλέπεται να είναι μακράν πρώτο κόμμα πλησιάζοντας την αυτοδυναμία. Άρα λοιπόν, όπως και να έχουν τα πράγματα, πρωθυπουργός σε λίγο καιρό θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα τώρα με το PSI και την νέα δανειακή σύμβαση, στα οποία λέει «Ναι» ο Αντώνης Σαμαράς, ο ελληνικός λαός θα δανειστεί 30 δις ευρώ και θα τα δώσει κατευθείαν στις τράπεζες παίρνοντας απλά χαρτιά (κοινές μετοχές), χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα ψήφου ο λαός (μέσω της κυβέρνησής του), με αβέβαιο μάλιστα μέλλον για τα χρήματα αυτά, τα οποία ο ίδιος ο λαός θα κληθεί να επιστρέψει και με τόκους.
Από το σημείο αυτό αρχίζουν εύλογα ερωτήματα που μας κάνουν να προβληματιζόμαστε τόσο για το που το πάει ο Αντώνης Σαμαράς!!!, όσο και για…. την ικανότητα συνολικά της ΝΔ να κυβερνήσει!!! Και εξηγούμαστε:
Αντί λοιπόν εύλογα, ο σε λίγες ημέρες πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, να θέλει να πάρει τον έλεγχο όλων των ελληνικών τραπεζών στα χέρια του (ως εκπρόσωπος του λαού), να θέλει δηλαδή να πάρει στα χέρια του τις κάνουλες διοχέτευσης του χρήματος στο λαό, για να επιτύχει την οικονομική ανάπτυξη που εκείνος επιθυμεί, αντιθέτως ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται οι τράπεζες να παραμείνουν στον έλεγχο του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ που ίσχυε μέχρι σήμερα και μάλιστα ενισχύοντας το καθεστώς αυτό, ενώ ο ίδιος αποδέχεται να είναι στην επόμενη κυβέρνηση απλή φιγούρα χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας!!!!! 
Απορούμε: Πάνε καλά εκεί στη Συγγρού ή είναι για τα μπάζα;;; Θέλουν δηλαδή να συντηρήσουν και να ενισχύσουν το καθεστώς ΠΑΣΟΚ που μας έφτασε στο σημερινό κατάντημα;;;
Ή μήπως υπάρχουν πράγματα που αγνοεί ο λαός και απλά μας έχουν βάλει όλους, με την βοήθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ, να ζούμε μέσα σε μια θεατρική αίθουσα;
Πέτρος Χασάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ