7/05/2021

Γιάννη Μιχελάκη είναι η ώρα να κατονομάζουμε πλέον τους σπεκουλαδόρους της δραχμής.

Array

Οι τελευταίες κουβέντες του Γιάννη Μιχελάκη σήμερα στον Αντένα ήταν το ζουμί για τα παιχνίδια που παίζονται. Ο Γιάννης είναι πατριώτης και δεν είναι τσουτσέκι της διαπλοκής ή των τραπεζιτών γι’ αυτό και τσαντίστηκε.

ΟΜΩΣ

Τα τσουτσέκια της δραχμής Γιάννη μου έχουν ονοματεπώνυμο και κρύβονται πίσω από μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα. Οι τράπεζες λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ να κρατικοποιηθούν και να αλλάξουν διοίκηση για να δούμε επιτέλους ποια λαμόγια έβγαζαν λεφτά στο εξωτερικό από τον Οκτώβρη του 2009, όταν “λεφτά υπήρχαν”. Δεν μπορεί βρε Γιάννη να ψηφίσετε πακέτο που θα ΑΘΩΩΝΕΙ τους Σάλλες, τους Κωστόπουλους, τους Νανόπουλους και τους Καραμούζηδες. Δεν μπορεί να δώσετε άσυλο στα καθάρματα της Deutche τρέχα γύρευε που γκρέμισαν τον Καραμανλή και μαζί την Ελλάδα.

Δεν μπορεί βρε Γιάννη εσύ να είσαι στην πρώτη γραμμή και πίσω σου να κάνουν πάρτι μικρολαμόγια και νταβατζήδες εξοργίζοντας τον Έλληνα ψηφοφόρο.

Και τέλος, το μόνο διάγγελμα που θα πιάσει τόπο είναι αυτό που θα ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ τα λαμόγια του ΔΝΤ, των μεθοδεύσεων της ΕΛΣΤΑΤ, των ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ και του CDS. Εάν δεν γίνει αυτό, δικαίως κάποιοι θα σας βάλουν στην ίδια και χειρότερη μοίρα. Τόσο απλά.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BU94DfvXk1w&feature=player_embedded]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ