18/05/2021

Με τα "μάτια" και τα "συμφέροντα" ενός ΔΑΝΟΥ !

Array

Γράφει ο Αντι300
Για να ξέρετε,
Ετσι τα βλέπουν εδώ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά …..
Όλα τα ΜΜΕ στην ΔΑΝΙΑ με μεγάλης κλίμακας Έκτακτη και συνεχόμενη ενημέρωση ενημερώνουν το κοινό τους για τις
ακρότητες των Ελλήνων Με υποβιβαστικό τόνο εναντιώνονται κατά των δηλώσεων του κ. Καρατζαφέρη του αρχηγού του ΛΑ.Ο.Σ που τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο άτομο και για την επιστολή που έλαβε από την Ένωση Εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας με την απειλή ότι εάν δεν φύγει θα συλληφθεί.
Θυμίζουμε ότι ο κ. POUL THOMSEN είναι Δανός!
αλλά ΔΑΝΟΣ ΕΪΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ για κάντε μία Υπενθύμιση στον ΚΟΣΜΟ για να μην ΞΕΧΝΑ !!!!
το linkεδώ
http://www.bt.dk/politik/df-vil-have-ferieoeen-kos-i-pant
«Hvis grækerne skal have flere lån
DF vil have ferieøen Kos i pant»
«Ο ΤΙΤΛΟΣ της Δανικής εφημερίδας σε μετάφραση»
ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ


ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ (DF)
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΥΠΟΘΗΚΗ
Hvis Grækenland skal blive med at låne penge af EU for bare at overleve vil Dansk Folkeparti have regeringen til at tage et utraditionelt tiltag.
Det EU-kritiske parti vil have de danske politikere til at kræve, at Danmark skal have pant for fortsatte lån til grækerne.
Dansk Folkepartis EU-parlamentariker, Morten Messerschmidt, foreslår den danske regering, at de skal kræve ferieøen Kos i pant for at fortsætte støtten til Grækenland.
– Vi kan godt forstå, at Grækenland ikke kan stille sikkerhed for lånene i form af rede penge. Men så kunne vi f.eks. få Kos i pant, og når Grækenland så går statsbankerot kan vi få turistindtægterne for lånene. Det er et seriøst budskab pakket ind i lidt humor, forklarer Messerschmidt til bt.dk.
– Det er jo fuldstændig uundgåeligt, at Grækenland går statsbankerot. Der er aldrig noget land, der har fået styr på økonomien uden at måtte restrukturere hele økonomien, når man har et statsunderskud på mere end 150 pct. af landets samlede produktion, siger Morten Messerschmidt.
«Η Μ Ε Τ Α Φ Ρ Α Σ Η του Άρθρου»
Αν η Ελλάδα θα πρέπει δανειστεί χρήματα από την Ε.Ε. για να επιβιώσουν, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας θα απαιτήσει από την Κυβέρνηση να λάβει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά διασφαλιστηκά μέτρα .
Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας που ασκεί αυστηρή κριτική κατά της ΕΕ θα έχει την απαίτηση από τους Δανούς πολιτικούς η Δανία, προκειμένου να δώσει στήριξη στην βοήθεια συνεχούς δανεισμού για τους Έλληνες, να λάβουν σοβαρές δεσμεύσεις και εγγυήσεις.
Ο ευρωβουλευτής Morten Messerschmidt, του Λαικού Κόμματος της Δανίας προτείνει η Δανική Κυβέρνηση να απαιτήσει το τουριστικό θέρετρο το νησί της Κω ως Υποθήκη προκειμένου συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα.

– Κατανοούμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση για τα δάνεια με τη μορφή μετρητών.Αλλά θα μπορούσαμε, για παράδειγμα. Να μας δώσει Υποθήκη το νησί της Κως, και όταν η Ελλάδα πηγαίνει στη συνέχεια σε εθνική χρεοκοπία, τότε εμείς να μπορούμε να πάρουμε τα τουριστικά έσοδα από το Νησί της ΚΩΣ για τα δάνεια.Είναι ένα σοβαρό μήνυμα το οποίο όμως είναι τυλιγμένο σε λίγο χιούμορ, εξηγεί ο κύριο Messerschmidt στην εφημερίδα bt.dk.

– Είναι αναπόφευκτο ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Ποτέ δεν έχει καταστεί δυνατόν σε καμία χώρα, προκειμένου να κερδίσει τον έλεγχο της οικονομίας της, χωρίς να υποχρεωθεί να αναδιαρθρώσει το σύνολο της οικονομίας, όταν έχει δημοσιονομικό έλλειμμα μεγαλύτερη του 150 τοις εκατό του ΑΕΠ της χώρας, λέει ο Morten Messerschmidt.

ΕΔΩ… Ο ευρωβουλευτής κύριος Morten Messerschmidt, του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας ο οποίος κάνει ΠΡΟΒΑ ανάρτησης της ΔΑΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ σε ΙΣΤΟ κάποιου Ελληνικού Νησιού που είναι αναρτημένη Η Σημαία μας, (πιθανόν να είναι η ΥΔΡΑ ή ΣΠΕΤΣΕΣ) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ
ΣΕ κάποιο από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΑΚΟΜΑ- ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ κάνει ΠΡΟΒΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ παρακάτω
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κύριος Morten Messerschmidt, του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας?
ΕΙΝΑΙ απόγονος μεγάλης δανογερμανικής φαμίλιας το όνομα του τα λέει ΟΛΑ, είναι ένα ακροδεξιό ΝΑΖΙ κοπρόσκυλο (που όταν και όποιος τύχει και τον ανταμώσει ξανά στην Ελλάδα να του ρίξει ένα χέρι ξύλο μπας και έρθει στα ίσια του και δεν ξαναζητήσει Ελληνικό Νησί για Εγγύηση και έχει το θάρρος να κάνει πρόβες σημαιοστολισμού με την σημαία της Δανίας σε Ελληνικά Νησιά)
Εδώ… και ένα μικρό απόσπασμα μεταφρασμένου σχετικά με προφίλ του ακροδεξιού νεοναζί ευρωβουλευτή της Δανίας ο οποίος είναι αναπολών τον ΧΙΤΛΕΡ και των ΝΑΖΙ
«Στις 27Απριλίου 2007έγραψε η Δανέζικη εφημερίδαBT.dk ότι ο Morten Messerschmidt, στις 20Απριλίου γιόρτασε προσκαλώντας αρκετούς φίλους καλεσμένους γιατα γενέθλιατου Χίτλερσε εστιατόριοστο Tivoliείχε και προσφωνούσε χαιρετίζοντας τον «Χίτλερ με «heiler»καιτραγουδώνταςναζιστικάτραγούδια, σε κύριο άρθρο της η εφημερίδα ΒΤ.dk έγραψε και τις απόψεις των προσκεκλημένων λέγοντας ότι,με αναφορά του πρώηνσοσιαλδημοκράτηπολιτικούTorbenLund,παραδέχθηκε ότι ο Messerschmidt ήτανμεθυσμένοςκαιότι είχε τραγουδήσει μόνο τον πρώτο
στίχοτουύμνουLiedderDeutschen(μεδιατύπωσηDeutschland,Deutschlandüberalles),αλλάαρνήθηκε ναέχουνχαιρετίσει προσφωνώντας υπέρ του Αδόλφου Χίτλερκαι υπέρ του ναζισμού.
Morten Messerschmidt αποχώρησε από το Λαϊκό κόμμα της Δανίας στις 29 Απρίλιο του 2007 Τις επόμενες ημέρες, μάρτυρες ήρθαν και απέρριψαν την έκδοση της BT ενώ ο Torben Lund και ο συνεργάτης του Lautrup διατήρησαν την κατάθεση τους.
Στις 22α Μαΐου 2007,
Ο MortenMesserschmidtκαι η εφημερίδα B.T. καιεξέδωσαν κοινή δήλωση, αλλάήδητο ίδιοβράδυ,υπήρξε διαφωνίασε μια διπλήσυνέντευξη με τον αρχισυντάκτηArneUllum της BTκαι του Morten Messerschmidtστην τηλεόραση.
Το2009Messerschmidt σε δίκη με την B.T.και τον πρώηναρχισυντάκτηςArneUllumκαι κατά του δημοσιογράφουJacobJensenHeinel Δανικό Δικαστήριο τους καταδίκασε σε 10ημερήσιο πρόστιμο των500 Κορωνών Δανίας καιέπρεπενα καταβάλουν αποζημίωση ύψους25.000 κορωνών Δανίας γιαδυσφήμιση,
ενώMorten Messerschmidtαπαλλάχθηκετων κατηγοριών.
Το 2009 στις Ευρωεκλογές επανεκλέχθηκε με 284.500 προσωπικούς ψήφους και είρθε πρώτος σε προτιμήσεις!!!
Άλλες πληροφορίες σχετικά ε΄δω
http://www.danskfolkeparti.dk/Morten_Messerschmidt.asp
Το e-mailτου ΒΛΑΚΑdfmome
χαιρετώ και στην ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ και ως ΑΝΤΙ300 !!!!
τα link όλων των ΜΜΕ στην ΔΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ για τον Poul Thomsen
καθότι το έχει κάνει θέμα το Rittzau (AP)
http://politiken.dk/udland/ECE1535794/graesk-politi-truer-med-at-arrestere-dansk-imf-chef/
http://ekstrabladet.dk/112/article1706792.ece
http://epn.dk/tema/gaeldskrise/article2692020.ece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ