8/05/2021

ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ … ΚΟΒΕΤΑΙ.

Array
ΕΠΙΣΤΟΛΗ Του Πέτρου Καραγιαννίδη
ΠΡΟΣ Δικαστές
κο Τέντε
κο Κατσηρώδη
κο Σακκά
Ιατρό κο Δ. Αντωνίου
κο Θεοδωράκη Μ.
κο Κασιμάτη
κο Καζάκη
κο Καμμένο
κα Σακοράφα
κο Δημαρά
κο Τράγκα
κο Παυλόπουλο Α.
κο Κουίκ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ … ΚΟΒΕΤΑΙ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ,
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΡΑ
Αγαπητοί συνέλληνες,
Κατά παράβαση κάθε σχετικού άρθρου του Συντάγματος, η αντισυνταγματικώς σχηματισθείσα δοτή κυβέρνηση, με την άθροιση των δυνάμεων τριών κομματικών σχηματισμών που τη στήριξαν, ορίζοντας ένα πρωθυπουργό που δεν εκλέχθηκε ποτέ από τον λαό, όπως σαφώς προβλέπει και απαιτεί το Σύνταγμα, επιχειρεί με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, την παράδοση δηλαδή της χώρας μας στους διεθνείς τοκογλύφους, με την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την αποδοχή του Αγγλικού Δικαίου ως αρμόδιου για την επίλυση των όποιων διαφορών, ώστε να εξασφαλισθεί νομικά ότι δεν επετεύχθη με την πρώτη.
Η προηγούμενη Κυβέρνηση Παπανδρέου, επιχείρησε να «δεσμεύσει» τη χώρα με τον αντισυνταγματικό τρόπο που έδρασε κατά την ΡΙΕ’ συζήτηση στη βουλή (παραβίαση του άρθρου 28.2 που προβλέπει συγκέντρωση 3/5, ήτοι 180 ψήφων, ώστε να τεθεί σε ισχύ ο «νόμος 3845» της 6-5-2010 και την υπογραφή της πρώτης δανειακής συμβάσεως που δεν ήρθε ποτέ στη βουλή, αλλά δεν το πέτυχε.
Η δανειακή σύμβαση υπεγράφει παράνομα μόνο από τον Υπουργό Οικονομικών, χωρίς ποτέ να έχει πάρει τέτοια εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό, δια της ψήφου ή άλλου τρόπου, αποστερώντας έτσι από τον τελευταίο τη δυνατότητα να αποφασίσει αυτός για την τύχη του.
Ως τρόπος αντίδρασης, στα όσα παράνομα και αντισυνταγματικά – επί μακρόν – συμβαίνουν και διαταράσσουν το πολιτικό σκηνικό, αλλά που κυρίως οδηγούν στην καταστροφή του κοινωνικού ιστού και την φαλκίδευση κάθε δυναμικής και προοπτικής της χώρας, επέλεξαν ορισμένοι πολιτικοί σχηματισμοί να στηριχθούν στην αδιαμφισβήτητα ορθή – σε πρώτη ματιά – σκέψη της προκήρυξης εθνικών εκλογών.
Με αφορμή όμως τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη «συζήτηση» για την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, από μία μη εκλεγείσα και δοτή κυβέρνηση και την τριμερή (Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Ε.Κ.Τ.), είναι κάτι τέτοιο τελικώς ορθό ;
Διότι αγαπητοί μου συμπατριώτες, με όσα περιγράφονται προηγουμένως, τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου, όσο και η παρούσα «Παπαδήμου», μαζί με τα κόμματα που συμφώνησαν στον σχηματισμό της, δεν συμμορφώθηκαν πουθενά στα προβλεπόμενα άρθρα του Συντάγματος.
Ένα μικρό δείγμα γραφής, αυτής της καθεστωτικής πρακτικής μας δίνει ο πολύς «κος» Βενιζέλος, με την ομιλία του στην αίθουσα της βουλής, σχετικά με την ορθότητα ή το λάθος της απαίτησης συγκέντρωσης των 3/5 του όλου των ψήφων για την κύρωση του α’ μνημονίου. Σελίδες 6750 και 6751 των πρακτικών της ΡΙΕ συζήτησης.
“Το θέμα δεν είναι πόσες ψήφοι αριθμητικά χρειάζονται, αλλά τι βαθμό ευθύνης έχουμε όλοι στην Αίθουσα αυτή ενώπιον του συνταξιούχου που βλέπει να του κόβουν τη σύνταξη, του νέου που βλέπει να μην έχει προοπτικές εργασίας, του μισθωτού στο δημόσιο που βλέπει να του κόβονται οι αποδοχές, για να στηρίξουμε τη χώρα απέναντι στον άμεσο κίνδυνο πτώχευσης και καταρράκωσης.”
Η κυρία Παπαρήγα ζητά δικαίως και επιμόνως συγκεκριμένη απάντηση για τη συγκέντρωση των 3/5. «Στέκει νομικά ή δεν στέκει: …». «… Απαντήστε μου στο όνομα της τυπικής δημοκρατίας ».
Και ο «κ.» Βενιζέλος της απαντά με τις γνωστές, άνευ περιεχομένου, κορώνες του « Ε, όχι κυρία Παπαρήγα. Τώρα θα σας απαντήσουμε στο όνομα της ουσιαστικής δημοκρατίας. Της δημοκρατίας της ευθύνης». Και τελειώνει εκεί.
Με άλλα λόγια άσε το σύνταγμα να γράφει ότι θέλει. Εμείς θα κάνουμε ότι μας αρέσει.
Και θέτω το εξής απλό ερώτημα. Από αυτή τη στιγμή και μετά, ο «κ.» Βενιζέλος και κάθε τέτοιος που ασπάσθηκε και υποστήριξε με την ψήφο του τέτοιες απόψεις και θέσεις, δεν μεταβλήθηκαν – απαρνούμενοι όσων με τον όρκο τους προς το Σύνταγμα είχαν αποδεχθεί – από βουλευτές σε κοινούς δικτάτορες ;
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, αυτοδικαίως, αυτομάτως και ιδία θέληση αυτοί οι ίδιοι δεν χάνουν την ασυλία που τους παρείχε μέχρι εκείνη τη στιγμή η βουλευτική τους ιδιότητα, αφού εξέπεσαν στην ίδια κατηγορία που κατατάσσονται πραξικοπηματίες.
Παύουν, ναι ή όχι, να είναι κοινοβουλευτικοί άνδρες αφού υιοθετούν αρχές, αξίες και πρακτικές αυταρχικών καθεστώτων, που καμμία σχέση δεν έχουν με δημοκρατίες, όπου οι εξουσίες εκπορεύονται από τον λαό ;
Διότι τι είναι οι δικτάτορες ; Δικτάτορες δεν είναι όσοι ακυρώνουν τα άρθρα του Συντάγματος και επιβάλλουν τη θέλησή τους διασβάσταχτα μέτρα, με χρήση κάθε μορφής βίας ;
Η βία λ.χ. που ιφιστάμεθα είναι λεκτική, μέσα από την επιβολή της τρομοκρατίας, της αποδοχής μίας και μοναδικής λύσης, που προωθούν τα Μ.Μ.Ε. και η οποία ολοένα και πιο πολύ μας βυθίζει όλο και πιο βαθειά στο βούρκο της καταστροφής.
Επίσης βία έχουμε βιώσει και με μία σειρά αστυνομικών μέτρων που εφαρμόζονται, δήθεν για το καλό μας, στην ουσία όμως, παρέχοντας στήριξη σε ένα ολωσδιόλου παράνομο καθεστώς που λειτουργεί εις βάρος μας, χωρίς να έχει καμμία νομιμοποίηση από τον Ελληνικό λαό.
Λένε συνεχώς, δύο και πλεόν χρόνια τώρα, ότι θέλουν να μας σώσουν. Αλήθεια ;
Μα και ο χειρουργός για να σε χειρουργήσει, πρέπει προηγουμένως να σε ενημερώσει για τα υπέρ και τα κατά της επέμβασης. Δεν μπορεί δε, να προχωρήσει το χειρουργείο χωρίς την τελική έγκρισή τουασθενή, αν συγχρόνως ο τελευταίος δεν έχει πεισθεί για τα καλά της επεμβάσεως ή ακόμη και τελικά αν δεν την επιθυμεί για λόγους που αυτός κρίνει.
Καλά και Σώνει δηλαδή αυτοί να μας χειρουργήσουν. Μας ρωτήσατε ;;;
Με βάση τα προηγούμενα νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο παρακάτω.
Δικτάτορες αυτοί, δικτάτορες και οι συνταγματάρχες.
Συμφωνείτε με αυτά κύριοι δικαστές του Άρειου Πάγου Τέντε και Κατσηρώδη.
Κάνουμε λάθος στους παραπάνω χαρακτηρισμούς ;
Μάλλον όχι.
Αφού λοιπόν οι πρώην βουλευτές δεν χαίρουν του προνομίου της βουλευτικής ασυλίας, γιατί δεν τους διώκει η τακτική δικαιοσύνη, δηλαδή εσείς και στείλατε, κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος, το μπαλάκι (μήνυση Ιατρού κου Αντωνίου η οποίαδιεβιβάσθη στις 20-9-2011 στη βουλή των «Ελλήνων») στον συνταγματικό εισαγγελέα για να μην προγραμματίσουν ποτέ τη συζήτηση από την οποία θα μάθαινε όλος ο Ελληνικός λαός τα αίσχη τους, αφού σε αυτή την περίπτωση προκύπτει το εξής αξιοπερίεργο, ο δικαστής και δικαζόμενος να είναι το αυτό πρόσωπο.
Πείτε μας λοιπόν εσείς τι νομίζετε ; Ποια θα είναι η έκβαση της μηνύσεως ; Λέτε ο δικαζόμενος να καταδικάσει τον εαυτό του ;
Επειδή όμως και εδώ δεν είναι απλά τα πράγματα, συμβαίνει το εξής απίστευτο. Η απαιτούμενη πλειοψηφία για να ασκηθεί δίωξη και να γίνει το ειδικό δικαστήριο, εάν λειτουργούσαν οι θεσμοί, έπρεπε να ανέλθει σε 151 και πλέον ψήφους.
Μα αν είναι έτσι τι φοβούνται, θα έλεγε κανείς. Τις ψήφους τις έχουν. Τι πιο καλό να μας αποστομώσουν κιόλας, όλους εμάς που τους κατηγορούμε και για μη σεβασμό των θεσμών.
Θέλω όμως να επιμείνω στα ερωτήματά μου προς τους ανώτατους δικαστικούς.
Εάν τελικά, σύμφωνα με το άρθρο 86, η μήνυση του κυρίου Αντωνίου, όπως και κάθε ανάλογη μήνυση έπρεπε να διαβιβασθεί αμελλητί στη βουλή, ως καθ’ ύλην αρμοδία, κάτι που υποστήριξε μετ’ επιτάσεως σε πρόσφατη παρουσία του, στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA3, την 3-2-2012, ο «κος» Α. Γεωργιάδης, δικαιούμαι να σας ρωτήσω το εξής.
Γιατί δεν συνέβη αυτό με τη δική μου μηνυτήρια αναφορά (ΑΒΜ: Γ2010/7723/24-12-2010), παρόμοια με αυτή του προηγούμενου συμπατριώτη μου μηνυτή, η οποία ετέθη δις (με την ΕΓ147-2011/315/32Δ/2011 από 11-4-2011 Διάταξης του κ. Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Γεωργίου Στ. Νούλη και της με αριθμ 517/2011 από 26-9-2011 Διάταξης του κ. Αντιεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Ιωάννη Κούτρα, με την οποία απέρριψε την 304/9.6.2011 προσφυγή μου) στο αρχείο και παρά την αίτηση ανάσυρσής (γενικό πρωτ. 8342/4-11-2011 της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου) της, διά τους λόγους που περιγράφουν το άρθρο 86 και ο «βουλευτής» του ΛΑ.Ο.Σ. και πάλι από 15-12-2011 ο εισαγγελέας εφετών που τη χειρίσθηκε, την έθεσε και πάλι χωρίς καμμία σχετική αιτιολόγηση στο αρχείο.
Έχετε κάποια εξήγηση κύριε Κατσηρώδη για τις περίεργες αποφάσεις των υφισταμένων σας ;
Αν αμφιβάλετε για την επιχειρηματολογία και την πληρότητα της δικής μου μηνύσεως, μπορείτε να τη ζητήσετε και μέσα στις 125 περίπου σελίδες του κατηγορητηρίου, οι μισές περίπου στηρίζουν τις κατηγορίες, πάνω στις δημόσιες τοποθετήσεις των «βουλευτών» μας την ημέρα της διεξαγωγής της ΡΙΕ συζήτησης για το γνωστό μας α’ μνημόνιο.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της ΒΟΥΛΗΣ.
Όμως είπαμε ότι ισχύει το 86 του Συντάγματος. Οπότε στείλτε τη και αυτή έστω και τώρα για συσχέτιση με την μήνυση του κου Αντωνίου, εάν ισχυρίζεστε ότι δεν έχετε το δικαίωμα να τους δικάσετε … που το έχετε.
Είναι αυτή δικαιοσύνη κύριοι δικαστές και λειτουργεί προς το συμφέρον ή εις βάρος των πολιτών ;
Αν πάλι είμαι συκοφάντης, εδώ είμαι κύριοι … ΔΙΚΑΣΤΕ ΜΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ σίγουροι κύριοι, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ όλοι όσοι στραφήκατε κατά του πολιτεύματος ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΗΘΙΚΑ και ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ;
Πάμε τώρα να δούμε τη συνέχεια της διαδικασίας όταν θα κριθεί το θέμα από τη βουλή.
Για να δούμε λοιπόν πως οι 172 ψήφοι δεν μπορούν να προσμετρηθούν, αφού ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ και ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.
ΣΥΝΕΠΩΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 151 ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ για ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ή ΜΗ, ΑΦΟΥ ΟΙ εναπομένουσες ψήφοι είναι 128 ;
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ διαχρονικό εκκρεμές ένα ζήτημα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της μήνυσης του Δ. Αντωνίου, η οποία έγινε σε μία σχεδόν άδεια αίθουσα ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ την 24-11-2011), το οποίο θέτει σε ευθεία αμφισβήτηση, σαφώς, το δικαίωμα να αποφασίζουν, να προτείνουν και να εγκρίνουν με την ψήφο ή την υπογραφή τους, δεσμευτικούς νόμους και συμφωνίες υποτέλειας της χώρας προς ξένους οργανισμούς, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ και κατά το ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ και να συνεχίζουν να ασκούν εξουσία, ερήμην ημών.
Γυρνώ τώρα και πάλι στο ζήτημα των εκλογών.
Για όλους τους παραπάνω λόγους … αφού μιλάμε για δικτάτορες … θα αφήνατε ποτέ να διενεργήσει εκλογές … ας πούμε ο Γ. Παπαδόπουλος.
Όσο και τίμιος να δήλωνε και όσο αγαθές προθέσεις να δεχθούμε ότι θα είχε … εμείς όλοι θα τον εμπιστευόμασταν ότι δεν θα αλλοίωνε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ αυτού;
Έτσι και εδώ, έχουμε να κάνουμε με τρείς ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ και ένα ΔΟΤΟ «πρωθυπουργό».
Αν δε λάβουμε υπ’ όψιν μας και τη δήλωση του πρωτοπαλίκαρου Α. Γεωργιάδη ότι δεν θα πάμε σε εκλογές τώρα γιατί θα κάνουμε την αριστερά Κυβέρνηση με μεγάλα ποσοστά, τέτοιος δημοκράτης, καταλαβαίνουμε πολύ καλά τις προθέσεις τους, και αντιλαμβανόμαστε ότι θα πράξουν το κάθε τι προκειμένου να εμφανίσουν αποτέλεσμα άλλο από την βούληση του Ελληνικού λαού.
ΑΡΑ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ούτε οργανώνει με αφέλεια ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ αυτό που θα κάνουν είναι να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και πάλι ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ, ας έχουν και τις τριακόσιες ψήφους, ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Αυτό που μέχρι τώρα δεν ΓΝΩΡΙΖΑΝ είναι ότι δεν είμαστε ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ σε όσα γίνονται και θα γίνουν, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4.
Αγαπητοί συμπατριώτες,
ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ … ΚΟΒΕΤΑΙ.
Και ο γόρδιος δεσμός, τον οποίον αυτό το φαύλο καθεστώς δημιουργούσε για χρόνια, έχει γίνει μία σφιχτή θηλιά που απειλεί να μας πνήξει, δεν λύνεται … αλλά κόβεται.
Γι’ αυτό ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ πλέον ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ την κατ’ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ
Αυτή η αποκατάσταση της νομιμότητας μπορεί να πραγματοποιηθεί, με ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχηματισμού ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Αυτή μπορεί να απαρτίζεται από όλους αυτούς ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ και κατήγγειλαν ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ που πραγματοποιήθηκε.
Τέτοιοι μπορεί να είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ εκτός του «ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟΥ» (ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΚΑΖΑΚΗΣ), υπάρχοντα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (Καμμένος, Σακοράφα, Δημαράς κ.ά), αλλά και ΚΟΜΜΑΤΑ όπως (Κ.Κ.Ε., ΣΥΡΙΖΑ) που συμφωνούν για την επαναφορά στη δημοκρατία.
Η κίνηση αυτή έχει σκοπό

  • την παράδοση της λαϊκής εξουσίας από όσους την σφετερίστηκαν
  • την παράδοση στη δικαιοσύνη των ΠΡΟΔΟΤΩΝ για την παραδειγματική τιμωρία τους αμέσως μετά την αποκατάσταση της νόμιμης τάξης,
  • αφού σχηματισθεί νέα νόμιμη κυβέρνηση με τη διενέργεια εκλογών χωρίς τη συμμετοχή των προδοτικών κομμάτων

και την οποία θα στηρίξουν όλοι οι δημοκράτες και ταλαιπωρημένοι από το ανθελληνικό καθεστώς που μας καταδυνάστευε επί δεκαετίες,‘Ελληνες.
11.000.000 από εμάς μπορούμε βγαίνοντας στους δρόμους, σταματώντας κάθε εργασία, να αλάξουμε την ροή της ιστορίας.
11.000.000 αποφασισμένοι Έλληνες, με ένα φύσημά μας, μπορύμε να πάρουμε πίσω την εξουσία που δολίως μας άρπαξαν οι προδότες, παίρνοντας τις τύχες των ζωών μας και των παιδιών μας, ξανά στα χέρια μας, ώστε να οδηγήσουμε την πατρίδα στην πραγματική διάσωση.
Μία διάσωση μαζί με όλους εμάς που είμαστε ο λαός, και όχι σαν αυτής στην οποία οι ψευτοσωτήρες μας στέλνουν. Όχι στη διάσωση που μας στέλενει στους θαλάμους αερίων ενός νέου «ΑΟΥΣΒΙΤΣ», όπου οι «διασώστες» θα διασσώσουν τα βουνά, τα λαγγάδια, τις λίμνες και τις θάλασσες, εξαθλιώνοντας όμως και εξοντώνοντας τον λαό.
Σε αυτή την κίνηση καλούμαστε όλοι Έλληνες, όχι ως ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, αλλά ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ να συμετέχουμε.
Έλληνες ένστολοι, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, Έλληνες δικαστικοί, τίμιοι και αγνοί υποστηρικτές του δικαίου, της ελευθερίας και της δημοκρατίας μας, Έλληνες φοροτέχνες και εκπαιδευτικοί, πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια.
Μην τους προστατεύετε άλλο. Μην γίνεστε πλέον άλλο, υποχείριά τους. ΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ.
Καταλάβετε ένα … είναι ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΑΘΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» ΤΟ ΘΕΡΙΕΨΑΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ και ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, πουδικαιούνται και υποχρεώνονται να αντιστέκονται με κάθε μέσοεναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
ΑΡΘΡΟ 120 παρ. 4 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ