4/05/2021

ΜΗΝ ανησυχείτε κ. ΠαπαΔΗΜΙΕ για το γάλα των παιδιών. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ εάν χρειαστεί…

Array

20120211-155218.jpg
Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
Μετά τα μηνύματα των ANONYMOUS, με νέο τηλεοπτικό τρομοκρατικό μήνυμα στον ελληνικό λαό και ο ΞΕΝΌΦΕΡΤΟΣ εκπρόσωπος των EPONYMOUS . ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ. Η πλέον επαίσχυντη των απειλών εναντίον μαννάδων και πατεράδων που δέν θάχουν δήθεν γάλα για τα παιδιά τους . Καλούνται λοιπόν οι έλληνες γονείς να αποδεχτούν την εξαθλίωση αρκεί νάχουν γάλα για τα παιδιά τους, ούτως ώστε να τα μεγαλώσουν για να τα παραδώσουν δούλους με 300 ευρώ μισθό, αμόρφωτα φυσικά, αφού ως εξαθλιωμένοι οικονομικα γονείς δέν θάχουν λεφτά για φροντιστήρια και ιδιωτικά πανεπιστήμια.
κύριε παπαΔΗΜΙΕ πού αγωνιάς για τη σωτηρία των τραπεζών και των τραπεζιτών που θα βουτήξουν το χρήμα από το νέο υποδουλωτικό δάνειο, που παραδίδει τη χώρα μαζί τους κατοίκους και τον πλούτο της στα κοράκια των αγορών, ποιός σού είπε κατ αρχήν ότι θα

υπάρχουν ράφια για να μπαίνουν τα γάλατα? δεν καταλαβαίνεις και σύ και οι όμοιοί σου οτι ο κόσμος θα τα κάνει λίμπα για να επιβιώσει?
Αλλά πού να καταλάβετε ολοι εσείς οι παχυλοί μισθοί, οι κάτοχοι μεγάλης κινητής και ακίνητης περιουσίας, οι μεγαλοκαταθέτες του ενός εκατομμυρίου ευρώ και πάνω. Πού να καταλάβετε τι σημαίνει 400 ευρώ ή καθόλου ευρώ το μήνα. Πού να καταλάβετε οι χορτάτοι με τις αστομακαρονάδες και τα γκουρμέ τι θα πεί να ψάχνεις στα σάπια τών λαϊκών αγορών και στους κάδους των σκουπιδιών? Αχ κύριε παπαΔΗΜΙΕ, ξεχάσατε να τρομοκρατήσετε τους αστέγους πως εάν δέν ψηφιστεί το νέο μνημόνιο ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΡΡΑΝΙΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΊΚΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ….
Υ.Γ. Η ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ κ.Παπούλια? Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ κ.Παπούλια, που ακόμα φέρετε τον τίτλο Προέδρου της Δημοκρατίας? ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ κ.Παπούλια και μιάς στυγνής οικονομικής ΧΟΥΝΤΑΣ.
Y.Γ. Οσοι από χτές πηδάνε από την εγκάθετη κυβέρνηση, μεγάλοι μνημονιάκηδες του ΠΑΣΟΚ, πού το παίζουν τώρα αντιστασιακοί μάς περνάνε για βλάκες? αφού έχουν την καβάτζα της Ν.Δ. παριστάνουν τώρα και τους ΓΙΩΡΓΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΗΔΕΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ