16/05/2021

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Array

20120212-101829.jpg ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΥΠΙΛΙΑΣ
Έχετε αναρωτηθεί γιατί το πολιτικό σύστημα παρουσιάζει τη περίπτωση χρεοκωπίας της Ελλάδας σαν μια ανυπέρβλητη καταστροφή ; Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν υπάρχει ενα δευτερεύων σχέδιο το οποίο θα εφαρμοστεί σε μια τέτοια περίπτωση ; Ποιά σοβαρή κυβέρνηση δεν εξετάζει εναλλακτικές λύσεις ; Το σίγουρο είναι πως αυτός ο μονόδρομος μας έχει φέρει ήδη σε κατάσταση χρεοκωπίας.
Είμαι 30 χρονών, άγαμος, άνεργος. Ζω στη Κρήτη με μια μικρή στήριξη της μητέρας μου.(ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ). Ας πούμε όμως οτι βρίσκω επιτέλους δουλειά και αμείβομαι με 500 Ευρω. Αν εγώ ο ΑΓΑΜΟΣ (χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή οικογενειακές να μεγαλώνω παιδιά κλπ), δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με 500 Ευρω το μήνα… ΤΟΤΕ πως θα τα βγάλει μια οικογένεια με π.χ. 2 παιδια ;;; Με τις τιμές και τους φόρους που υπάρχουν σήμερα είναι ήδη δύσκολο. Με το νέο μνημόνιο απλά
καθίσταται αδύνατον.
Άρα εμένα προσωπικά δε με τρομάζει η χρεοκωπία για δύο λόγους. Γιατί 1ον ξέρω πως δε θα ξεπουληθεί η χώρα μου και γιατί 2ον πολύ απλά θα σημάνει το οριστικό τέλος του σημερινού πολιτικού συστήματος. Σε περίπτωση χρεοκωπίας της Ελλάδος αυτοί που θα ζημιωθούν περισσότερο απο εμάς,(που στο κάτω κάτω με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ δεν μας έχει μείνει σχεδόν τίποτα), θα είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και ειδικά εκείνοι στους οποίους ανατέθηκε η “ΔΟΥΛΕΙΑ¨”. Αλλά και οι υπόλοιποι οι μικρότεροι δεν θα έχουν πλέον τρύπα να κρυφτούν. Θα ήθελα πολύ να δω σε περίπτωση χρεοκωπίας πως θα συντηρούν όλους αυτούς τους αστυνομικούς που τους φυλάνε.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;;; Διότι σε περίπτωση εξόδου της χώρας από την ΕΥΡΩΖΩΝΗ αλλά και την Ε.Ε. δεν θα έχουν τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις των κομματων. Οι τράπεζες θα έχουν καταρρεύσει οπότε δάνεια γιοκ. Γιατί νομίζετε εσείς οτι κόπτεται η Κα Μπακογιάννη να βρίσκεται εντός βουλής ;;; Για τα λεφτά βεβαίως. Πιο εύκολη δουλειά σήμερα απο το να είσαι ΒΟΛΕΥΤΗΣ δεν υπάρχει. Ύστερα επειδή θα αναγκαστεί το σύστημα να πάει σε εκλογές και τα χρεοκωπημένα πλέον σάπια κόμματα δε θα μπορούν να τάζουν υπογείως για να συντηρούν το κομματικό τους στρατό, υπάρχει η περίπτωση να δούμε κοσμογονικές αλλαγές. Ίσως στην αρχή να δούμε πολλά κόμματα μαζί στη βουλή αλλα αυτό δε θα φέρει αποτέλεσμα…
Ο κόσμος διψάει για την τιμωρία των δοσιλόγων. Αυτών που ήδη έχουν βάψει με αίμα τα χέρια τους. Πόσα άρθρα δεν έχετε διαβάσει με την επιτακτική ανάγκη για ενα νεο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για λαϊκά δικαστήρια, για αλλαγή επιτέλους σε αυτό το τόπο…
Αυτό που τυραννάει το δικό μου μυαλό περισσότερο είναι το γεγονός οτι η κατάσταση με το χρέος δε σώζεται … Η Ελλάδα δεν μπορεί και δε θα μπορέσει υπό πίεση ποτέ να κάνει ΒΙΩΣΙΜΟ αυτό το χρέος… Και γεννάται το ερώτημα : ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ; Γιατί άλλο είναι να χρεοκωπήσεις αλλά να έχεις ΟΠΛΑ δηλαδή ΑΣΥΛΙΑ και άλλο είναι να εξασφαλίσουν οι δανειστές τα παντα … ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΟΟΛΑ :
ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
ΛΙΜΑΝΙΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΑΙΓΙΑΛΟΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΝΕΡΑ, ΔΕΗ, ΜΜΜ, ΚΛΠ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!!
Το χρέος μας είναι σε απαγορευτικά επίπεδα, έχει ξεφύγει. Με το να πάρουμε ενα νέο ΔΑΝΕΙΟ το μόνο που κάνουμε είναι να αυξήσουμε το υφιστάμενο ΧΡΕΟΣ, λογικό είναι. Ξεκινήσαμε με 265 δις στο 120% του ΑΕΠ και θα φτασουμε 380 δις στο 160% του ΑΕΠ το 2013 !… Εν το μεταξύ κερδίζουν οι κερδοσκόποι. Τα λεφτά και οι μισθοί των απλών ανθρώπων θυσιάζονται για να πληρώνονται ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ …
Αλλά ας θέσουμε το αρχικό ερώτημα και απο την ανάποδη. Τι σημαίνει άτακτη χρεοκωπία για τους Έλληνες. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ …. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά θα έχουμε εξασφαλίσει το μέλλον μας με το να μην ξεπουλήσουμε τη χώρα. Η εκμετάλλευση και μόνο των ενεργειακών μας πηγών διασφαλίζει το μέλλον των παιδιών μας.
Το θέμα είναι το πολιτικό σύστημα της επόμενης μέρας που θα πρέπει να είναι και ΕΝΤΙΜΟ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και πρωτίστως για το ΛΑΟ. Μην γελάτε… Γι’αυτό πρέπει σιγά σιγά να ξεχάσουμε τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Πρέπει να μπούν άνθρωποι άξιοι που έχουν ΔΟΥΛΕΨΕΙ και ξέρουν ακριβώς τι γίνεται. Γιατί να μην μπεί π.χ. ένας πρώην ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ στο ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ; Γιατί να μην μπεί ένας ΑΞΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ στο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ; Γιατί να μην μπεί ένας απόστρατος ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ στο ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ; Γιατι ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ να μην μπει ενας ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ πλαισιωμένος απο ανθρώπους της καθημερινότητας οπως φοροτεχνικοί και λογιστές αλλά και εργατοδικηγόροι κλπ ;;; Οι παράπανω προτάσεις απλά έχουν σκοπό να δείξουν ότι στη πολιτική καλό είναι να μπαίνουν άνθρωποι που έχουν ρίξει ιδρώτα και εχουν κολλήσει ένσημα. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ;;;;;
Επίσης είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει το φαινόμενο δια νόμου των ΚΗΠΟΥΡΩΝ τύπου ΜΟΣΙΑΛΟΣ και ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Δεν είναι δυνατόν σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να έχουμε απευθείας ορισμούς απο το πουθενά, είναι μέγιστη εξαπάτηση προς το λαό που άλλους ψηφίζει και άλλοι τελικά μπαίνουν στη κυβέρνηση.
ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ – ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ – ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ Ο ΚΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ