17/05/2021

Το ΠΑΣΟΚ Σάμου ενάντια στην δανειακή

Array


Προς: Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σάμου.
Τομέα Οργανωτικού ΠΑΣΟΚ
Περιφερειακή Επιτροπή Β.Αιγαίου ΠΑΣΟΚ
ΜΜΕ
Σε συνεδρίαση της σήμερα Σάββατο 11/2/2012, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σάμου αποφάσισε ομόφωνα, ότι διαφωνεί πλήρως με την κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης
και τις επερχόμενες εφαρμοστικές της διατάξεις, οι οποίες αποτελούν ξεκάθαρη επικύρωση και ανανέωση της ίδιας αδιέξοδης πολιτικής που κατέστρεψε την παραγωγική βάση της οικονομίας μας και κατεδάφισε το κοινωνικό κράτος.
Τα μέτρα αυτά αλυσοδένουν τη Πατρίδα μας για πολλά χρόνια στο μέλλον, συρρικνώνουν ακόμα περισσότερο τα είδη χαμηλά εισοδήματα και καταλύουν όλες τις κατακτήσεις των εργαζόμενων στις τελευταίες δεκαετίες. Δημιουργούν παραπέρα ύφεση, χωρίς να αφήνουν περιθώρια μιας αναπτυξιακής εθνικής στρατηγικής.
Θεωρούμε ότι η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με νεοφιλελεύθερες και αντιαναπτυξιακές πολιτικές οι οποίες απέτυχαν ως σήμερα στην πράξη.
Η χώρα χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο – προοδευτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση που θα αξιοποιεί όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και θα κινείται σε μια κατεύθυνση πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής στην οικονομία.
Για τη Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ
Ο Γραμματέας
ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ