9/05/2021

ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ: ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑ ΙΓΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ.

Array

Η υπομονή και η ανοχή των τρίτεκνων οικογενειών έχει εξαντληθεί, δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση πλέον. Καθημερινά εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας στις πρακτικές λιτότητας που πηγάζουν από την αρχαία Σπάρτη. Δεν μπορούμε όμως να τους εξηγήσουμε την στάση ΄΄γη και ύδωρ΄΄ των Ελλήνων πολιτικών στους ΄΄τροϊκανούς΄΄. Τα νέα σκληρότατα και άδικα μέτρα, αποικιακού χαρακτήρα, εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό και από πάνω του στερούν και την Εθνική κυριαρχία.Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, αύριο θα ντρέπονται για την ανοχή των πατεράδων τους.
Η ατιμωρησία συνεχίζεται.Κανείς δεν φταίει; Γιατί ακόμα στο απυρόβλητο και στην ιδιότυπη ασυλία αυτών που μας οδήγησαν σε αυτήν την οικτρή κατάσταση;

Η συρρίκνωση της Ελληνικής οικογένειας μέσα από τα νέα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα την εξαθλιώνουν και δημιουργούν έντονο δημογραφικό πρόβλημα με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.
Απευθυνόμασθε στους αξιότιμους(ες) κκ Βουλευτές
Δώστε ένα τέλος, μπορείτε.Να αρχίσει κάτι νέο, καθαρό, με αξιοπρέπεια και ελπίδα που να είναι συνεπές με την ιστορία μας.Ο Λαός έχει ήδη πτωχεύσει και δεν βρίσκεται απλώς στα όρια της εξαθλίωσης, είναι ήδη εξαθλιωμένος; Οπότε τι προσδοκά η Πολιτική Ηγεσία και εσείς με τα νέα μέτρα; Πάντως όχι την σωτηρία του. Υπάρχει διαφορά μεταξύ της εξαθλίωσης που ήδη ευρίσκεται μεγάλο μέρος των οικογενειών και της χρεωκοπίας;
Σας καλούμε τα ψεύτικα διλήμματα που εκπορεύονται από την Τρόϊκα αλλά και από εσωτερικούς ΄΄αυτόκλητους σωτήρες΄΄ να τα στείλετε στον κάλαθο των αχρήστων.
Είσθε βουλευτές που έχετε εκλεγεί από τον Ελληνικό Λαό και έχετε δώσει όρκο στην Βουλή των Ελλήνων για να τηρείτε το Ελληνικό Σύνταγμα και στο οποίο πουθενά δεν αναγράφεται περί δικαιώματος των βουλευτών να εκχωρούν εθνική κυριαρχία.
Γιατί δεν ζητάτε επιτέλους, ο Λαός να δώσει την λύση; Αφήστε σε εμάς το δικαίωμα πότε θα πιούμε το κώνειο.
Σας καλούμε να μην είσθε εσείς που με την ψήφο σας το νομοσχέδιο αυτό θα γίνει η ταφόπλακα της Ελληνικής οικογένειας και της εθνικής αξιοπρέπειας.
Ανατρέψτε στην πράξη αποφάσεις που θα μας καταδικάσουν σε εθνική ταπείνωση και σε ξεπούλημα του ελληνικού λαού.
Είναι ώρα ευθύνης και ο καθένας σας οφείλει να την αναλάβει στο μέτρο που του αναλογεί.Και η ευθύνη και οι ΄΄ λεονταρισμοί ΄΄ αναλαμβάνονται εντός της Βουλής και όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΣΠΟ3Τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ