18/05/2021

Εκτακτο. Η επιστολή του εισαγγελέα Νικολούδη για τον mr 1 εκατομμύριο βουλευτή.

Array

προκληση για την δημοκρατία και τον Ελληνικό λαό.

KAFENEIO+EKTAKTH+EPIKAIROTHTA.jpg
Φαντoμάς ο βουλευτής mr 1 εκατ..
Ο αρμόδιος Αντιπρόεδρος της Βουλής Αργύρης ζήτησε από τον πρόεδρο της αρχής για το μαύρο χρήμα Νικολούδη. λεπτομέρειες για την υπόθεση του βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό.
Ο Αντιεισαγγελέας απάντησε στον Αργύρη με επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων λέει.
“Είχα μια καταγγελία από πολίτη για μια συνδιαλλαγή 1 εκατομ. η οποία στην αρχή φαινόταν ύποπτη. Η συνδιαλλαγή έγινε μέσω private banking με την βοήθεια Χρηματιστηριακής στις 4-3-11 και δεν προσκομίστηκε κανένα δικαιολογητικό. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει παρανομία ούτε καν ενδείξεις τέλεσης αδικήματος” (kafeneio-gr.blogspot.com)
Εδώ υπάρχει μέγα θέμα με τον κύριο Νικολούδη, αφού κανείς δεν πείθεται από αυτή την εξήγηση του.
Δηλαδή μας λέει ο κύριος Νικολούδης ότι διέλυσε το πολιτικό σύστημα, από μία …ανώνυμη

καταγγελία!
Τον πιστεύετε;
Όχι βέβαια. Η σιωπή του κυρίου Νικολούδη είναι ηθικά ένοχη. Το εάν είναι και ποινικά, θα πρέπει να το διερευνήσει η επόμενη δημοκρατική κυβέρνηση.
Εως τότε, Πάνος Καμμένος, Τσίπρας, Κουρουμπλής και άλλοι τίμιοι βουλευτές ετοιμάζουν σφυροκόπημα για τον κύριο Νικολούδη και όσους συγκαλύπτουν την υπόθεση.
Ο κύριος Καμμένος μάλιστα, είχε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τον… εκατομμυριούχο, που μυρίζουν χαλασμένο καλαμπόκι. Μαγειρεμένο όχι σε λήαρ τζετ αυτή την φορά, αλλα σε θαλαμηγό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ