16/05/2021

Η τρόικα καταργεί τα απόρρητα κονδύλια;

Array

20120225-214210.jpgΓράφει η Ανακόντα

Για να μη φτάσουμε στο έσχατο σημείο εθνικής ταπείνωσης να μην έχουμε καν τα μέσα να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα, επισημαίνω το εξής:

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω πρήξει τους αρμοδίους για θέματα σχεδιασμού και διαχείρισης. Το αποτέλεσμα γνωστό: “project friends & relatives” ή τίποτα.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω πρήξει την καημένη την Ολύμπω με τη δημιουργία Μηχανισμού Εθνικής Στρατηγικής Διαχείρισης (ΜΕΣΔ), λ.χ. http://olympia.gr/2012/02/16/μετά-χριστόν-προφήτες/

Καθώς λοιπόν πήγα σήμερα μια βόλτα στο βουνό για να απολαύσω τον ήλιο, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα πουλάκι και μου είπε:

“Ανακόντα, πες αλεύρι: η τρόικα σε γυρεύει…
Ελλείψει επίσημου θεσμού στρατηγικής, θεωρεί αδιαφανή τη διαχείριση των απόρρητων κονδυλίων (ΥΠΕΘΑ, ΥΠΕΞ, κα) επειδή δεν εντάσσονται σε κάποιο χαρτοφυλάκιο έργων και προγραμμάτων με συγκεκριμένους στόχους και έλεγχο, και θέλει να τα καταργήσει!!!
Αν δεν με ακούσουν υλοποιώντας τα αυτονόητα χθες, η τρόικα θα κόψει τα απόρρητα κονδύλια και θα υποχρεώσει να νομοθετηθεί η υλοποίηση των σχετικών δαπανών με δημόσιους διαγωνισμούς μέσω ανάρτησης στο Διαύγεια για να τα βλέπει όλος ο πλανήτης!!!
Ο εξευτελισμός δεν θα είναι τίποτα μπροστά στον ακρωτηριασμό των
μέσων άσκησης εθνικής πολιτικής.”

Και κάνει ένα ξαφνικό τσουπ! και χάθηκε!

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ στους αρμόδιους να κινηθούν ΑΜΕΣΑ και ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ μήπως προλάβουμε και τα γλιτώσουμε!

Πώς καταντήσαμε λοχία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ