14/05/2021

Σκηνές ντροπής με το νοσοκομείο Πύργου… Νενεκοι οι πράσινοι τοπικοί τύραννοι που αποθέωναν τον ΓΑΠ και τον Ασεμπίγιο, αδιάφορος ο Λοβέρδος.

Array

2342 ph1Πλήρης διάλυση του κράτους από τους ανεύθυνους, τεμπέληδες και απατεώνες σοσιαλφασίστες. Κατάφεραν να πτωχεύσουν ηθικά και υλικά μία χώρα μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Και όμως, αντί οι τοπικές κοινωνίες να αφυπνίζονται, παριστάνουν τους σφουγγοκωλάριους μίας εξουσίας που θα καταρρεύσει κάτω απο τις χειρότερες συνθήκες και θα τους συμπαρασύρει.

Αυτοί λοιπόν που παρίσταναν τους κομπάρσους στο θέατρο ΓΑΠ – Ασεμπίγιο, οι τοπικοί αρλεκίνοι που εξαπάτησαν τον λαό αφήνοντας ακόμα και το περιβόητο ταμείο υπέρ πυροπλήκτων στα χέρια των πράσινων απατεώνων, παρακολουθούν απαθείς την κατάρρευση των δομών της υγείας, κάτω από τις μασχάλες του πράσινου εγωπαθή ομορφάντρα Λοβέρδου.

Πάλι καλά που υπάρχει και ο εμπορικός σύλλογος με αιχμή του δόρατος τον Αντιπρόεδρο Πάνο Χήνο και άλλους ανθρώπους της δουλειάς και όχι κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες που αγωνίζονται να περισώσουν ότι μπορούν. Με προσωπική συμβολή και δουλειά προσπαθούν να υποκαταστήσουν το πράσινο (παρα)κράτος. Αυτό δεν σημαίνει ότι συγκρατούν την οργή τους αφού ο Χήνος διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι “δεν θα περιμένει τον Λοβέρδο για να τον κεράσει γαλακτοκομικά, αλλά θα πάει ο ίδιος να τον βρει όταν κατηφορήσει στην Πάτρα…”

Όχι μόνο γαλακτοκομικά Πάνο μου, αλλά και πατερίτσες μια και μιλάμε για υγεία… είναι και της μόδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ