9/05/2021

Στο πνεύμα Γιούνκερ και ο Σαμαράς…

Array

samaras junker 20101216 01Υπενθυμίζουμε ότι προχθές ο κ. Γιούνκερ ουσιαστικά αναμείχθηκε στα ελληνικά εσωτερικά πολιτικά πράγματα και υπέδειξε στους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ, διαφορετικά προειδοποίησε πως αν πλειοψηφήσουν αντιμνημονιακά κόμματα, τότε θα κοπεί και το δεύτερο πακέτο δανειοδότησης της χώρας. Χθες στη Βουλή, ο κ. Σαμαράς, κινούμενος στο ίδιο πνεύμα με τον κ. Γιούνκερ, επιτέθηκε κατά της Αριστεράς, προφανώς για να στείλει το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να ψηφιστεί το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ και να επιβιώσει ο δικομματισμός!!!

Εμείς, από αυτό εδώ το blog, καταγγέλλουμε συνεχώς την Αριστερά, ότι είναι εκείνη που παρέχει ηθική κάλυψη και…. νομιμοποίηση στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και ότι παίζει το ρόλο δεξαμενής υποδοχής και εκτόνωσης της λαϊκής οργής, αλλά το να καταγγέλλει ο κ. Σαμαράς την Αριστερά ότι προασπίζει τον κρατικό τομέα, αυτό πάει πολύ!!!

Η Αριστερά δεν το κρύβει ότι είναι υπέρ της κρατικοποίησης των πάντων, όμως η φιλελεύθερη ΝΔ είναι εκείνη που θα πρέπει να μας εξηγήσει, γιατί προασπίζει και αυτή, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την  κρατικοδίαιτη εκλογική της πελατεία, σε βάρος του ιδιωτικού τομέα τον οποίο κυριολεκτικά συνθλίβει;;;

Πέτρος Χασάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ