14/05/2021

H Αριστερη Γοβα στενευει…

Array

Από τον Πόρτα – Πόρτα.

Ενστάσεις για την ομιλία κατά της αριστεράς από έναν Δεξιό.

“” Eπειδή, καιρό τώρα, δεν έχω απαντήσει, απ’ αυτό το βήμα, στην αυξανόμενη επιθετικότητα της Αριστεράς, καιρός είναι να πούμε και κάποια πράγματα για την Αριστερά. Η οποία νομίζει ότι η ίδια είναι τάχα υπεράνω κριτικής. Αλλά δεν είναι! Και η οποία «καταγγέλλει» τα πάντα, χωρίς ποτέ να προτείνει τίποτε..——ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ οτι ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !!

Καταγγέλλει γενικώς και αδιακρίτως τον «κακό καπιταλισμό», τους «κακούς επιχειρηματίες». Τους πάσης φύσεως «κακούς»…

Όμως, η γενική καταγγελία δεν είναι Πολιτική. Είναι εμμονή. Και στην περίπτωσή μας είναι και πολύ υποκριτική εμμονή!( ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ…ΕΝΩ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ??? Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ? )

Διότι, αν η Αριστερά ψάχνει «κακούς» για να καταγγείλει, καλό θα είναι να κοιτάξει και λίγο στον καθρέφτη της.( ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ.. ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ )

Θα ανακαλύψει ότι μπορεί η ίδια να μην κυβέρνησε ποτέ, αλλά άσκησε επιρροή και στήριξε καταστάσεις νοσηρές και στρεβλώσεις απίστευτες, που έχουν μεγάλη ευθύνη για εδώ που φτάσαμε.( ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΔΕΞΙΟΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ?? Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ 10-12 % ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ! το πιασες τωρα ? )

Στήριξε προνόμια και αγκυλώσεις της δημόσιας διοίκησης, που δημιούργησαν ακυβερνησία και όργιο σπατάλης. (ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 75% ΠΑΣΟΚ 20% ΝΔ ΚΑΙ 5% ΤΑ ΛΙΜΑ… ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ? )

Έδιωξε επιχειρήσεις από την Ελλάδα με αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις. Η Αριστερά, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δεν είχε βαλθεί να διώξει του Κινέζους από τον Πειραιά μόλις πριν δυόμιση χρόνια;… ( ΔΛΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ??)

Η Αριστερά δεν είναι ο κύριος υπαίτιος για την ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; (ΧΑΧΑΑΑΑ ΔΛΔ ΤΑ 600 ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !! Σ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ.. ΡΕ… ΚΒΣ.. ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ..ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ… )

Δεν έκανε, επί πολλά χρόνια, μοναδικές διεθνώς καταχρήσεις στις κινητοποιήσεις, όπου λίγες εκατοντάδες ατόμων κάθε μέρα παραλύουν την πόλη και ταλαιπωρούν αφάνταστα εκατομμύρια συμπολίτες τους;

Η Αριστερά δεν πρωτοστάτησε και στην υπεράσπιση του ασύλου παρανομίας στους Πανεπιστημιακούς χώρους;( ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΒΕΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ? )

Όπως πρωτοστάτησε και στις καταλήψεις σχολείων και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, επί πολλά χρόνια, απαξιώνοντας πλήρως τη δημόσια Παιδεία, για την οποία υποτίθεται ότι κόπτεται;  ( ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΣΤΡΩΣΑΤΕ…)

Μπορεί να μην έχουν όλες οι πτέρυγες της Αριστεράς ευθύνη για καθένα απ’ όλα αυτά. Αλλά ολόκληρη η Αριστερά κατά καιρούς στήριξε και υπερασπίστηκε, όλα όσα αποτελούν σήμερα τις «ασθένειες» της Ελληνικής κοινωνίας, που μας έφεραν ως εδώ. Γι’ αυτό καλά θα κάνει να μην μας κουνάει το δάχτυλο. ( TI NA ΠΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ. ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ… !! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΝΗΣ… )

Υπάρχει και μια σοβαρή διαφορά μεταξύ μας. Κι επειδή εκείνοι την ξεχνούν,  θα τους τη θυμίσω:

Εμείς ήμασταν πάντα και εξακολουθούμε να είμαστε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Αλλά όταν στην Ευρώπη επικράτησαν λάθος απόψεις, σηκώσαμε το ανάστημά μας και διαφωνήσαμε ανοικτά. Και σήμερα παλεύουμε να παραμεριστούν οι απόψεις αυτές και να βρει η Ενωμένη Ευρώπη το δρόμο της.( …ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ! )

Αντίθετα, μεγάλο μέρος της Αριστεράς, τελείως εξωπραγματικά υπερασπίζεται ακόμα πρότυπα κοινωνιών που έχουν καταρρεύσει!

Εμείς, λοιπόν, τολμάμε να διαφωνούμε ακόμα και με εκείνους που ιδεολογικά βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο. Η Αριστερά δεν τολμά να διαφωνήσει με τα «πρότυπά» της, ούτε και μετά την παταγώδη αποτυχία τους!

Εμείς υπερασπιζόμαστε τις αξίες μας, αλλά υπέρτατη αξία μας είναι το εθνικό και το δημόσιο συμφέρον της Πατρίδας μας. Μεγάλο μέρος της Αριστεράς υπερασπίζεται ακόμα τις ιδεοληψίες της.( ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ/.ΕΜΕΙΣ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΛΔ ?? )

Να μη μας κουνάνε λοιπόν το δάχτυλο. Γιατί εμείς βλέπουμε τα λάθη μας και τα διορθώνουμε. Εκείνοι ποτέ δεν είδαν τα δικά τους τραγικά σφάλματα. Κι ακόμα τα υπερασπίζονται με φανατισμό…”” (Η ΚΥΒΙΣΘΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΕΧΡΙΤΩΝ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ… ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙ !! )

Βασικα, Αντώνη, σου ζητησε κανεις να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε κατι ?? Μάλλον… ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.. “ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ_ΣΑΣΤΕ, ΧΩΣΕ κ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΗΣΕ στον νεο εχθρο ΜΑΣ..” και άρχισε το κοντρα κλαρινο σε πανηγυρι ?

Αντώνη,.. λάθος να ψάχνεις να βρεις τον κακο… και να τον δειχνεις.. ΔΙΟΤΙ εχετε χασει την ψυχραιμια σας. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ “ΚΑΚΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ τοτε…

Εδω ΕΓΏ ειμαι ΔΕΞΙΟΣ και τραβαω ΓΡΑΜΜΗ. ΜΙΑ και ΜΑΥΡΗ ( οχι κοκκινη ). Τα Συμφεροντα της Πατριδας ειναι συγκεκριμενα και δεν ειναι ιδεα σ ενα χαρτι στα γραφεια της Ιπποσυγγρου. Εισαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ = ΜΑΥΡΗ ΓΡΑΜΜΗ….

Κουναω λοιπον εγω το δαχτυλο… και λεω… ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ( μην πληρωνουμε κ απο πανω )…  ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ

Όποιον στενεύει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΟΒΑ…
Αυτη η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΟΒΑ, ειμαστε ολοι εμεις που κάποιοι μας βάφτισαν ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. Αν ειναι να σωσω την Πατριδα μου απο κατι ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ … οχι Αριστερος… μεχρι και Στάλιν γινομαι.

ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ δε θα φερουν ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ σ αυτη την ηδη χιλιοματωμενη Πατριδα. This is PORTA.

ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΕΧΟΥΝ φοβηθει τοσο πολυ… εχουν τοσο αγχος γαι τις δηθεν εκλογες… που εχουν πλακα… ξερεις τι ειναι να σε παιρνουν στην πλακα και οι δικοι σου εκει μεσα??? Μεγαλη ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ…

και να σε πιάνει πελάτη το Μπέννυ…

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ενα  -ΓΙΔΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ- ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ??

( σε εκανε πελατη το Μπεννυ ) =

– Υποχρεωση
– Θερμα
– Σθεναρη
– Ενθουσιωδη
– Υποστηριξη
– εργο κυβερνησης ΠΑΣΟΚ
– Παρεδωσε ( παραδωσαμε ) σε Ρομποδημο
– Μετεχει
– Αποδοχη
– Πολυ σημαντικα επιτευγματα
– μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα Χρεους
– PSI

Π₪₪₪₪Π

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ