12/05/2021

Πρόσκρουση ”Ιεράπετρα” στον Άγιο Κήρυκο

Array

Συμβάν είχαμε στον Άγιο Κήρυκο με το πλοίο Ιεράπετρα που χτύπησε στον ντόκο του λιμανιού όπως όλα δείχνουν παρασυρόμενο από τους ισχυρούς ανέμους. Το πλοίο κατευθύνεται προς τον Εύδηλο όπου θα γίνει πραγματογνωμοσύνη για τη ζημιά. Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Θα δημοσιεύσουμε εικόνες από το λιμάνι σε λίγα λεπτά όταν το πλοίο δέσει.

Το πλοίο έκανε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βαθύ Σάμου – Καρλόβασι – Φούρνοι Κορσεών – Αγ.Κήρυκος – Εύδηλος – Σύρος – Πειραιάς

Για την πραγματογνωμοσύνη έχουν κληθεί δύτες για να εξετάσουν πλοίο εκτενώς.


Νέα ενημέρωση (23:55)

Το πλοίο έδεσε χωρίς προβλήματα στο λιμάνι του Ευδήλου.Προχωράει σε διαδικασίες φόρτωσης επιβατών.Μετά από επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Ευδήλου ενημερωθήκαμε πως το δρομολόγιο θα γίνει κανονικά

Νέα ενημέρωση (1:40)

Το πλοίο είναι ακόμα δεμένο στον Εύδηλο.Επιβάτες αποχωρούν από το πλοίο αλλάζοντας τα εισιτήρια τους σε ανοικτά.

Εικόνες που τραβήχτηκαν πριν από λίγα λεπτά από την προσέγγιση του Ιεράπετρα στον Εύδηλο και την φωτογράφιση από το Λιμεναρχείο για να αξιολογηθεί από τον νηογνώμονα  το ”χτύπημα” που υπέστη στον Άγιο Κήρυκο λίγες ώρες πιο πριν κατά την προσέγγιση του στο λιμάνι της Νότιας Ικαρίας.

IMG 0319800x562copy 1

το ”φώς” που διακρίνεται είναι από το φακό του λιμενικού όπου υποδεικνύει το σημείο που θα φωτογραφίσουν οι εμπειρογνώμονες!

http://ikariaki.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1441:2012-03-01-20-42-30&catid=1:latest-news&Itemid=50

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ