14/05/2021

ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Array

elas

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Φωτιές «άναψε» στη Ρόδο η απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος του διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού. Ο διοικητής του τμήματος Γιώργος Φραγκουλάνδης προ ημερών συνέταξε μια επιστολή-σοκ, στην οποία ασκούσε δριμεία κριτική στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Ρόδου. Συγκεκριμένα

αναφερόταν σε απόφαση του Συμβουλίου να αποφυλακίσει 17 Ελληνες και Αλβανούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί τον Φεβρουάριο του 2011 με την κατηγορία της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

«Εμείς πιάνουμε τους εμπόρους ναρκωτικών και εσείς τους αποφυλακίζετε» ανέφερε αρχικά στην επιστολή του ο Γιώργος Φραγκουλάνδης, υπογραμμίζοντας ότι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για τη συγκεκριμένη υπόθεση έκανε έρευνες πέντε μηνών και είχε συντάξει δικογραφία 4.000 σελίδων! «Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποδείξουμε στην Δικαιοσύνη πώς θα επιτελέσει το έργο της, αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και γι’ αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε» ανέφερε ακολούθως, προσθέτοντας ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Ρόδο είχαμε τέσσερις θανάτους από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλοι αλλά, αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνον οι τοξικομανείς έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία να αποφασίζουν». Τη στήριξή τους στο πρόσωπο του υπό… ΕΔΕ διοικητή έχουν εκδηλώσει οι κάτοικοι του νησιού και σύσσωμα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Κώστας Καντούνης-dimokratianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ