9/05/2021

Ανεξέλεγκτη κατάσταση: Επικήρυξαν υφυπουργό στο Αγρίνιο…

Array
mvraiths

Κακή αίσθηση σε πολλούς Αγρινιώτες ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης έκανε η αφίσα που τοιχοκόλλησαν αναρχικοί στο Αγρίνιο με «πρωταγωνιστή» τον Θάνο Μωραΐτη! Η αφίσα καταγγελίας έχει κάνει την εμφάνιση της σε κεντρικά σημεία της πόλης του Αγρινίου και με πολύ απαξιωτικούς όρους αναφέρεται στο σημερινό Υφυπουργό Ανάπτυξη

 
 Ακολουθεί το κείμενο της αφίσας καθώς και η αφίσα που κυκλοφορεί, προς το παρόν ελεύθερη, στο Αγρίνιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Το συγκεκριμένο κυνοβουλευτικό απόβρασμα (Θ. Μωραΐτης, ετών 43) αποτελεί κομματική απόσταξη του πιο διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.
Ανοίγοντας -με μνημόνια, ξένους επικυρίαρχους, καταστολή- το δρόμο, για την καταλήστευση και λεηλασία της κοινωνίας (έτσι όπως αυτή μεταφράζεται στις… εκατοντάδες αυτοκτονίες, τους χιλιάδες άστεγους και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται σταδιακά και διαρκώς προς όφελος των ντόπιων και ξένων αφεντικών), συμμετέχει στην πολιτική επιλογή φίμωσης και ακραίας καταστολής της αντίστασης, εγκαινιάζοντας το νέο ολοκληρωτικό καθεστώς τρόμου που μας επιφυλάσσουν.
Ο ίδιος αχυράνθρωπος, ενθάρρυνε και δρομολόγησε στοχευμένες πολιτικές διώξεις εναντίων αγωνιστών και στην χωρίς προηγούμενο όξυνση της καταστολής στην πόλη του Αγρινίου. Με αστυνομικές εφόδους σε σπίτια συντρόφων, στρατιωτικοποιημένα σώματα της αστυνομίας σε κάθε γωνιά της πόλης και δεκάδες εκφοβιστικές προσαγωγές στο σωρό.
Σε πλήρη εναρμόνιση με τα αστυνομικά σενάρια και όλο το αλήτικο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της πόλης είναι και οι πληρωμένες πένες των καθικιών δημοσιοκάφρων. Στο ρόλο των κουκουλοφόρων χαφιέδων της κατοχής ενορχηστρώνουν την κατασταλτική αντεπίθεση. Μιλούν για ανύπαρκτο ¨ένταλμα σύλληψης σε βάρος 26χρονου που αναζητείται από την αστυνομία¨ και αργότερα για την ανύπαρκτη σύλληψή του. Προαναγγέλλουν και άλλες διώξεις ενώ ταυτόχρονα φωτογραφίζουν -στα πρότυπα των αθηναϊκών τηλε-δικείων- άτομα γνωστά στους μηχανισμούς και στην κοινωνία του Αγρινίου, από τη μακρόχρονη συνεισφορά τους στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες και το αναρχικό-αντιεξουσιαστικό κίνημα.. Προφανώς, οι ίδιοι είναι γνώστες των στοχευμένων πολιτικών διώξεων που ¨μαγειρεύονται¨ σε βάρος συντρόφων.
Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο
Αλληλεγγύη σε όσους εξεγείρονται ενάντια στη χούντα και διώκονται από τα τομάρια του καθεστώτος και τους λακέδες του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ