18/04/2021

Οι Κεμαλοναζί τους βρίζουν και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τους προσκυνάνε! Ούτε έναν ψήφο στους εραστές των γενοκτόνων!

Array
Μιλιέτ Θράκης: Βρωμιάρηδες οι Έλληνες πολιτικοί!

Μιλιέτ Θράκης: Βρωμιάρηδες οι Έλληνες πολιτικοί!

Η ρευστή κατάσταση του πολιτικού σκηνικού αλλά και η δυσμενής οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα φαίνεται πως έχει ανοίξει την όρεξη της Άγκυρας.

Η Τουρκία για μια ακόμα φορά επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη για να κλιμακώσει την ήδη προκλητική στάση της απέναντι στην Ελλάδα. Μάλιστα οι «γείτονες», αυτή τη φορά προχωρούν ένα βήμα παραπέρα υποδεικνύοντας ακόμα και το τι θα πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές.
Με άρθρο του στη Μιλλέτ της Θράκης ο Τζενγκίζ Ομέρ, προσπαθεί να καταδείξει πόσο άσχημα περνούν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης από την καταπίεση των Ελλήνων.
Ο Τούρκος αρθρογράφος μάλιστα χαρακτηρίζει τους Έλληνες πολιτικούς βρωμιάρηδες, χωρίς καμία διάκριση. Ο λόγος, επειδή οι Έλληνες δεν λαμβάνουν καμία μέριμνα για τους Μουσουλμάνους της Θράκης, ενώ αντίθετα «οι Τούρκοι προσφέρουν πολλές χαρές και φέρονται άψογα στη μειονότητα των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη».
Από το κείμενο του κ. Ομέρ προκύπτει ότι οι “σκληροί κύκλοι” της μειονότητας εκτελούν επιχειρήσεις… καθοδήγησης ψηφοφόρων στη Θράκη: όποιος “χαϊδεύει” τ΄ αυτιά των «Τούρκων» ,παίρνει ψήφους. Όποιος δεν συμμορφώνεται «μαυρίζετε».
Διαβάστε το άρθρο του κ. Ομέρ στη Μιλιέτ Θράκης:
«Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στα πλαίσια της διασφάλισης και συνέχισης ενός περιβάλλοντος θρησκευτικής ειρήνης στα Βαλκάνια στην Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές, είχε μια σειρά από συναντήσεις με θρησκευτικούς ηγέτες στην Κωνσταντινούπολη.
Βλέπετε το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η μειονότητα των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη; Το πατριαρχείο και η κοινότητα είναι τόσο καλά που προσεύχονται για τον πρωθυπουργό της Τουρκίας. Να ξέρουν καλά την αξία του. Να ξέρουν και κοιτώντας το χάλι της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης να ευγνωμονούν για ακόμη μια φορά. Να προσεύχονται ιδιαίτερα να μην τους ρίξει ο Αλλάχ στην δική μας την θέση.
Μακάρι να προσευχόταν και για εμάς. Δεν πιστεύω όμως πως το έκανε ή θα μπορέσει να το κάνει. Αν ήταν ως τώρα θα το είχε κάνει. Μάλιστα αν ήθελε πολλά πράματα θα έκανε αλλά δεν έκανε. Για παράδειγμα για να εξασφαλίσει τα δικά του δικαιώματα, θα πρότεινε στην ελληνική κυβέρνηση να αποδώσει στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης τα δικά της δικαιώματα. Διότι ο ίδιος είναι πνευματικός ηγέτης όλου του Ορθόδοξου κόσμου. Θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια πράματα χρησιμοποιώντας την επιρροή του. Αλλά δεν το έκανε. Φαίνεται ότι είτε δεν έκανε κάτι είτε οι Ορθόδοξοι ομογενείς του δεν το εφάρμοσαν.
Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης προσευχόμαστε για το καλό όλης της ανθρωπότητας. Ευχόμαστε όλοι οι άνθρωποι να ζούνε μέσα σε δικαιοσύνη. Και επειδή το ευχόμαστε, ο Αλλάχ τους βοηθά με το χέρι της τουρκικής κυβέρνησης. Τους βοηθά ώστε και η ελληνική κυβέρνηση να πάρει παράδειγμα και να βοηθήσει και εκείνη την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Αλλά που…. Τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει ! Τι περίεργο που είναι. Οι Ρωμιοί της Κωνσταντινούπολης προσεύχονται από την χαρά τους και εμείς προσευχόμαστε στον Αλλάχ να μας δώσει χαρά.
Εάν αληθεύουν οι ειδήσεις το αργότερο τον Μάιο θα υπάρχουν εκλογές. Και τώρα ας σκεφτεί η μειονότητα μας απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση ποιόν να ψηφίσει.
Ας πω την γνώμη μου. Κατά την άποψη μου με αυτή την κατάσταση από κανένα από αυτά τα κόμματα δεν περιμένουμε προκοπή. Το να τους ψηφίσουμε είναι αμαρτία. Δεν έχει καμιά αξία για αυτούς που δεν μας έχουν για ανθρώπους και δεν μας υπολογίζουν. Όλοι είναι βρωμιάρηδες.
Να μην ψηφίσουμε λοιπόν ; Φυσικά να ψηφίσουμε. Η διεύθυνση είναι σαφής. Οι μειονοτικοί ψήφοι μπορούν να δοθούν στο DΕB ή εκεί όπου θα υποδείξει το DEB. Σε τέτοιες καταστάσεις αυτό θα ήταν η πιο νόμιμη και φυσική κίνηση. Αυτό αποτελεί και θρησκευτικό και εθνικό μας καθήκον. Άλλωστε το κόμμα DEB είναι σε πολύ καλή θέση και συνεχώς αναπτύσσεται.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ