22/04/2021

Καμπουράκης Οικονομέας, μόνιμα στην υπηρεσία των νοικοκυραιοφάγων.

Array

Γράφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Όταν οι Έλληνες πολίτες οι Έλληνες καταστηματάρχες, χρόνια τώρα φώναζαν για την λαίλαπα των λαθρομεταναστών, οι δύο αυτοί δημοσιογράφοι στρεφόταν εναντίων τους και τους κατηγορούσαν ως ρατσιστές και ανθρωποφάγους.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο στην Κρήτη έχουν σκοτώσει και κλέψει τουλάχιστον 3-4 γέρους και γριές.

Όταν το Ισραήλ, που ασφαλώς έχει ποιό έξυπνους και πολιτικούς και δημοσιογράφους σε σχέση με τους δικούς μας, μιλά για κίνδυνο αλλοίωσεις του εβραϊκού χαρακτήρα του Ισραήλ, εμάς εδώ μας κάνουν κηρύγματα περί πολυπολιτισμικότητας, εκτός και αν αισθάνονται ότι ο δικός μας πολιτισμός έχει την ίδια αξία με τον πολιτισμό των ινδών που πουλούν τις 10 χρονες κόρες τους, η τους Πακιστανούς που πετροβολούν τις γυναίκες.

Το κουτό Ισραήλ έχει ήδη φτιάξει ένα φράκτη 70 χιλιομέτρων, και μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει φτιάξη άλλα 120 χιλιόμετρα λόγο λαθρομετανάστευσης.

Εμείς εδώ ακόμη συζητούμαι για τα 12,5 χιλιόμετρα του Έβρου.

Αλλά ας επανέλθω γιατί θεωρώ τους Καμπουράκη Οικονομέα μόνιμους στην υπηρεσία των ξένων:

Ενώ λοιπόν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι απλοί Έλληνες πολίτες καταστηματάρχες κτλ  φώναζαν εναντίων των λαθρομεταναστών, αυτοί τους επιτίθονταν λεκτικά, κατηγορώντας τους ως φασίστες.

Τώρα όμως που οι ξένοι, οι Ινδοί οι Πακιστανοί οι Αλβανοί  καταστηματάρχες κτλ που έχουν μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, ξεσηκώθηκαν εναντίων των λαθρομεταναστών, οι Καμπουράκης και Οικονομέας, άλλαξαν άποψη για τους μετανάστες,  είδαν το  πρόβλημα, όμως τώρα δεν κατηγορούν τους μετανάστες που στρέφεται εναντίων των άλλων μεταναστών ως φασίστες, όπως έκαναν πριν εναντίων των Ελλήνων.

Για αυτό σου λέω μίτσο μ, άστα, άστα, έχουμ ξεφιη -ντελώς.

Όλοι μπορεί να έχουν δίκιο, και όλα μπορεί να είναι σωστά, αρκεί να μην προέρχονται από τους απλούς Έλληνες.

Όλοι οι λαοί, προέρχονται από τους αρχαίους προγόνους τους, μόνο εμείς δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, εμείς μάλλον πέσαμε από το φεγγάρι, σε έναν τόπο που κάποτε ζούσαν κάποιοι, που κατά τύχη μιλούσαν την ίδια γλώσσα με εμάς που ήρθαμε από το φεγγάρι.

Το λέω αυτό γιατί θυμήθηκα τώρα μια (όμορφη)  συζήτηση των Καμπουράκη Οικονομέα με τον Κώστα Γαβρά.

Για αυτό σου λέω μίτσο μ, άστα, άστα, έχουμ ξεφιη -ντελώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ