17/04/2021

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Array

cf83ceb1cf81ceb1cebaceb7cf83Γράφει ο Παύλος Σαράκης
Στην Ελλάδα του 2012, τα παραδοσιακά κομματικά δόγματα έχουν ολοκληρώσει τον ιστορικό τους κύκλο και αδυνατούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, αφού δεν μπορούν πλέον να υπηρετήσουν το Εθνικό Συμφέρον της Πατρίδας και των Ελλήνων Πολιτών.
Το πρώτο ζητούμενο σήμερα είναι η Επιστροφή της Ελλάδας στους Έλληνες.
Με την ανάδειξη της Νέας Μεταπολίτευσης, μέσα από μια ευρύτερη, ανεξάρτητη και αδέσμευτη  Πατριωτική και Κοινωνική Συμμαχία, που θα χαράξει βαθειά στην Ψυχή των Ελλήνων το πρώτο Κοινωνικό Συμβόλαιο Ελληνικής έμπνευσης, γραφής και συμφερόντων.
Πιστεύω στην Εθνική Ανεξαρτησία, στη διατήρηση του Ελληνικού Έθνους – Κράτους, τη διαφύλαξη της Εθνικής, Λαϊκής και Οικονομικής Κυριαρχίας, την πρόταξη του Εθνικού Συμφέροντος και το σεβασμό του Συντάγματος και της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας.
Αγωνίζομαι στο πλευρό του Πάνου Καμμένου και του κινήματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, ενάντια στην επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Δόγματος του Σοκ, κόντρα στην εθνική ταπείνωση και τη βίαιη οικονομική επιδρομή στην Ελληνική Οικογένεια, τη Δημόσια και την Ιδιωτική Περιουσία.
Απαιτώ την άμεση κατάργηση των Μνημονίων, την Καταγγελία όλων των σχετικών Συμβάσεων και τη διαγραφή του Επαχθούς Δημόσιου Χρέους, επειδή αυτό διαμορφώθηκε παράνομα, με αδιαφανείς μεθοδεύσεις και Τοκογλυφικά Επιτόκια.
Ζητώ την άμεση σύσταση Επιτροπής Διενέργειας Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια και επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο, το μέρος εκείνο του Χρέους που είναι Επαχθές και Επονείδιστο.
Διεκδικώ την Αναδιαπραγμάτευση του Δημοσίου Χρέους από Μηδενική Βάση και την κατά κεφαλή ανακατανομή του, με βάση την αρχή της αναλογικότητας ως προς τη δημιουργία του.
Οραματίζομαι την Απελευθέρωση της Εθνικής μας Οικονομίας από τα δεσμά της εξάρτησης από τη διεθνή τοκογλυφία,  την Ανάπτυξη της Πραγματικής Ελληνικής Οικονομίας, με έμφαση στην Μικρομεσαία Ελληνική Επιχείρηση και την Εκμετάλλευση όλων των Πλουτοπαραγωγικών Πηγών της Πατρίδας μας.
Η επιστροφή στην Κοινή Λογική δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρη.
Σας καλώ να μοιραστείτε το δρόμο μαζί μας.
Μας Αξίζει μια Ελεύθερη και Δημοκρατική Ελλάδα
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ!
Δικηγόρος
Υποψήφιος Βουλευτής στη Β’ Αθηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ