13/04/2021

Πάνο κατέβα στην Φωκίδα! Κάλεσμα από τους κατοίκους στον Π. Καμμένο.

Array

20120328-200045.jpgΚαλησπέρα από την Φωκίδα
Θα σας παρακαλούσαμε πολύ να δημοσιοποιήσετε στην αναγνωρισμένη απ όλους τους συνέλληνες αναγνώστες της ελεύθερη σελίδα σας την επιστολή που αποστείλαμε ως επίσημη οργάνωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ στον συμπατριώτη μας και αρχηγό των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!
Θα εκτιμούσαμε πολύ την βοήθεια σας!
Η εν λόγω επιστολή δεν είναι μόνον μια κραυγή αγωνίας αλλά και παραίνεσης προς τον συμπατριώτη μας να κατέβει στην φωκίδα ως υποψήφιος ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΙΔΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΡΑΖΟΥΝ…
Ως αρχηγός κόμματος έχει το δικαίωμα?…. να θέσει υποψηφιότητα σε δύο εκλογικές περιφέρειες! Κατόπιν αυτού και δεδομένου ότι ο νομός μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ έως τούτη την στιγμή να προτείνει έναν ‘αλόβητο’ υποψήφιο .. η επιστολή μας έχει ουσία ύπαρξης και μας δίνει
περισσότερο κουράγιο να ΔΟΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ :
Φίλε Παναγιώτη,
Η Φωκίδα, που γαλούχησε τόσους αγωνιστές, η ιδιαίτερη πατρίδα σου, παρακολουθούσε με καμάρι τις μάχες που έδινες κι ένοιωσε ιδιαίτερη χαρά μαθαίνοντας πως είσαι μπροστάρης στη μεγάλη προσπάθεια για Εθνική Ανεξαρτησία.
Έχουμε πολλά προβλήματα εδώ στη Φωκίδα και μια ζοφερή καθημερινότητα, η οποία δεν πιστεύουμε ότι μας αξίζει.
Τον τελευταίο δύσκολο καιρό, κάποιοι από εμάς, πίστεψαν σε Σωτήρες, ειδικά σε αυτούς που είχαν τον τρόπο να καλλιεργούν τον φόβο και την ανασφάλεια πάνω απ’ τα όνειρα και τις ανάγκες των ανθρώπων. Όμως η ιστορία απέδειξε ότι δεν υπήρχαν Σωτήρες, παρά μόνον σφετεριστές, οι οποίοι έκαναν χρήση της αποκοτιάς μας και γαντζώθηκαν πάνω σε θώκους και αξιώματα, δημιουργώντας μια καθεστωτική εναλλαγή προσώπων εξουσίας.
Αναζητούμε φίλε Παναγιώτη, τον τρόπο για να βγούμε από το αδιέξοδο. Και θέλουμε να είναι τρόπος υγιής, ασφαλής μα πάνω από όλα πατριωτικός, κάτι σαν ηρωική έξοδος από την σημερινή όζουσα και τελματώδη κατάσταση που μας περιστοιχίζει .
Δεν θέλουμε να μας ”σώσεις”. Θέλουμε να μας βοηθήσεις να ζήσουμε αυτό που μας πρέπει. Θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα του βιοπορισμού και της δημιουργίας, μέσα στον τόπο μας, μέσα σε έναν πανέμορφο και αδικημένο τόπο : τον Νομό Φωκίδας. Θέλουμε να σταθούμε δίπλα σου. Θέλουμε να πιάσει τόπο η απαρέσκεια και ο θυμός μας από αυτό που ζούμε τώρα.
Σε θέλουμε κοντά μας, εσένα προσωπικά.
Σε θέλουμε εσένα τον ίδιο στο ψηφοδέλτιο του Νομού μας.
Δεν είναι ανάγκη να χαθεί και άλλη μια τετραετία για τον ήδη απαξιωμένο τόπο μας.
Φίλε Παναγιώτη,
Μην διστάζεις. Θα εκπλαγείς από την θέληση των συμπατριωτών σου για την κάθαρση ολόκληρου του Νομού. Έλα μαζί μας, εσύ προσωπικά και να είσαι σίγουρος ότι η Φωκίδα, εκτός από το να γεννά πατριώτες, έχει και τον τρόπο της και να τους TIMA .!!!!
http://www.facebook.com/AnexartetoiEllenesPhokidas?ref=tn_tnmn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ