18/04/2021

Τόμσεν: Να σπάσει το ταμπού των απολύσεων των Δημοσίων υπαλλήλων…

Array

poul thomsen lse660Το τι πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα μετά τις εκλογές, σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους κατώτατους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, προανήγγειλε χθες μιλώντας σε εκδήλωση του London School of Economics, ο επικεφαλής του κλιμακίου της τρόϊκα στην Ελλάδα και υπεύθυνος του ΔΝΤ κ. Πόλ Τόμσεν.
Σε ότι αφορά τον δημόσιο τομέα, στην ουσία προανήγγειλε την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων και το κλείσιμο οργανισμών. Συγκεκριμένα είπε: «Η Ελλάδα πρέπει να σπάσει τα ταμπού της. Εως τώρα υπάρχει ένα ταμπού για την υποχρεωτική απόλυση υπαλλήλων στο Δημόσιο, όπου θεωρείται…. ένας υπερστελεχωμένος τομέας. Υπάρχει ακόμα ένα ταμπού για την κατάργηση οργανισμών που δεν χρειάζονται πλέον».
Σε ότι αφορά τον ιδιωτικό τομέα, επισήμανε πως ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι πέντε φορές πιο πάνω από τον αντίστοιχο της Βουλγαρίας, κάτι που δείχνει ότι η πρόθεση του κ. Τόμσεν, στον οποίο παραχώρησε την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, είναι να οδηγήσει τους Έλληνες σε μισθούς Βουλγαρίας.
Μιλάμε για το τέλειο ξεπούλημα, για την τέλεια εξαθλίωση.
Πέτρος Χασάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ