12/04/2021

Παιδιά ενός κατώτερου δημάρχου…Τι αίσχος είναι αυτό κύριε Καμμίνη; (Δείτε Φώτος)

Array
dsc 0055Απαράδεκτοι και απίστευτα προκλητικοί οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στο Δήμο Αθηναίων..

Οι μικροί αθλητές καθώς και τα προπονητικά και ιατρικά τιμ 5 ακαδημιών Αθηναϊκών συλλόγων που προπονούνται και αγωνίζονται στο γήπεδο της Κυψέλης (γνωστό ως έδρα της Αθηναϊδας) φωνάζουν εδώ και μήνες αλλά κανένας δεν τους δίνει σημασία.Κλειστά αυτιά και αδιαφορία…..
Αυτά εισπράττουν οι γονείς των μικρών αθλητών και οι προπονητές των ομάδων,οι οποίοι τρέμουν για το πότε θα γίνει κάποιος σοβαρός τραυματισμός που θα στείλει ομάδες και Δήμο στα δικαστήρια για να πληρώσουν αποζημιώσεις.
Οι διοικήσεις των ομάδων Αθηναϊδας,Γκυζιακού,Ατλας,Κρόνος,Ολυμπιακός Κυψέλης.. έχουν ζητήσει πάρα πολλές φορές από τους υπεύθυνους του Δήμου να επισκευαστεί το γηπεδάκι για λόγους σωματικής ακεραιότητας των μικρών παιδιών,κι αν δεν μπορεί να το κάνει ο Δήμος να το κάνουν από μόνοι τους.Αλλά και πάλι πήραν αρνητική απάντηση.
Αδιαφορία και κλειστά αυτιά από πλευράς Δήμου,που μέχρι στιγμή έχει γλυτώσει αγωγή γονέα μικρού ποδοσφαιριστή,ο οποίος τραυματίστηκε κατά την πτώση του αντί πάνω σε πλαστικό χόρτο σε ΤΣΙΜΕΝΤΟ.
Σας θυμίζω ότι οι ηλικίες που προπονούνται και αγωνίζονται στο γηπεδάκι της Κυψέλης,είναι από 5,5 έως 11 ετών….και συνεχώς φεύγουν απογοητευμένα,γιατί και να θέλουν να προπονηθούν ή να αποδώσουν σωστά,δεν είναι δυνατόν να γίνει,λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου .
Δείτε το ΑΙΣΧΟΣ σας …κύριε Καμίνη.
Παρατήρηση…Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι εντός του αγωνιστικού χώρου..

1 01
3 02
04
dsc03346
dsc03347
dsc03348
dsc03349

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ