22/04/2021

Παραίτηση στελέχους για ιδεολογικούς λόγους.

Array


ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Είμαι μέλος του κόμματος και των οργανώσεων του από μαθητής.
Υπήρξα υπεύθυνος ΤΕΙ Καστοριάς της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ επί διετία. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλαμαριάς με τον σύνδεσμο που υποστήριξε η Νέα Δημοκρατία « ΄Ολοι για την Καλαμαριά».
Υπήρξα ένθερμος και ενεργός υποστηρικτής της ενδοκομματικής υποψηφιότητας του σημερινού Προέδρου.
Σήμερα, είμαι στην δυσάρεστη θέση να ζητήσω από εσάς την παραίτησή μου ως μέλος της
Νέας Δημοκρατίας. Δεν φεύγω εγώ, αλλά το κόμμα αυτό εκτροχιάσθηκε από τις αρχές του, την συνέπεια και τον ρόλο του ως εκφραστή της μεσαίας λαϊκής αστικής τάξης και ως θεματοφύλακας των εθνικών αξιών και δικαίων.
Το κόμμα που δεν διαφέρει πλέον σε τίποτα από το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που γρήγορα ξέχασε την «ΕΥΡΩΠΗ των ΕΘΝΩΝ» ( Σαμαράς, ομιλία του στο συνέδριο) και έγινε ένα με την «ΕΥΡΩΠΗ των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ», το κόμμα που δέχεται να ταπεινώνονται οι Έλληνες , να υποθηκεύεται το μέλλον, το κόμμα του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» δεν εκφράζει ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου ούτε τους φίλους μου ούτε την ελπίδα μας.
Ο νυν αρχηγός είχε ραντεβού με την ιστορία και δεν εμφανίσθηκε. Σε μια νύχτα στοιχήθηκε με αυτούς που δικαίως στην συνείδηση των Ελλήνων είναι οι πουλημένοι δωσίλογοι μιας ολόκληρης γενιάς.
Με ψευτοδιλήμματα ( άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ) γελοίους εκφοβισμούς ( τρόικα ή χάος )και ευτελιστικές ταπεινώσεις συνειδήσεων, δεν πείθει πλέον ότι μπορεί να ηγηθεί σ’ αυτήν την μάχη των Ελλήνων.
Σύντομα ή αργότερα πάντως νομοτελειακά, το κόμμα αυτό θα επιστρέψει και πάλι στις ορθές ιδέες και στα χέρια των σωστών ανθρώπων , εκεί όπου από την φύση του ανήκει.
Με τιμή,
Χρήστος Μπανιώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ