Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
Array

Δήμαρχος των δημάρχων ο Β. Μιχαλολιάκος, ικανότερος για πρωθυπουργός! Δημοκόπηση – δικαίωση (και) για το Ολυμπία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20120407-150440.jpgΣυντριπτικά τα αποτελέσματα σε Ελεύθερη μάλιστα δημοσκόπηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό. Οι πολίτες δηλαδή απάντησαν χωρίς λίστα ή καθοδήγηση, πράγμα που δίνει ακόμα μεγαλύτερη εγκυρότητα στην εν λόγω σφυγμομέτρηση!
Μαζί όμως με τον Μιχαλολιάκο, θριαμβεύει και το διαδίκτυο, η αδέσμευτη ενημέρωση αφού το εμπάργκο των μεγάλων ΜΜ”Ε” απέναντι στο έργο του δημάρχου Πειραιά, θα μείνει μνημιώδες. Ήταν βεβαίως αναμενόμενο, αφού όλοι θυμόμαστε την λυσσαλέα πολεμική από όλο το σύστημα των επίορκων της ενημέρωσης όταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατέβηκε εναντίον όλων για να διεκδικήσει τον Πειραιά. Έναν δήμο φιλέτο για τον οποίον οι νταβατζήδες της διαπλοκής ακόνιζαν τα δόντια τους.
Τα σχέδια τους βεβαίως συνεθλίβησαν κάτω από την ατσάλινη πολιτική θέληση του
Λακεδαίμονα πολιτικού. Το Ολυμπία και μία χούφτα άλλοι διαδικτυακοί αγωνιστές έχουν κάθε λόγο να νιώθουν δικαίωση αφού ήταν οι μόνοι που ασχολήθηκαν με αυτή την επανάσταση της πολιτικής αξιοπρέπειας. Ο λαός του Πειραιά βέβαια την γνωρίζει καλά στην καθημερινότητα του.
Μία δημοσκόπηση με ελεύθερη απάντηση, σε μία εφημερίδα που μόνο “φίλα προσκείμενη” δεν μπορεί να χαρακτηριστεί:
Ως ο δήμαρχος των δημάρχων εμφανίζεται και δημοσκοπικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος είναι ο μόνος ικανός πρωθυπουργός στη συνείδηση του κόσμου, πέραν απο τους πολιτικούς αρχηγούς…
Ο κος Μιχαλολιάκος κάνει την έκπληξη καθώς τοποθετείται πολύ ψηλά στην κατάταξη εκείνων που ο κόσμος θεωρεί ως καταλληλότερους για το αξίωμα του πρωθυπουργού, ισοβαθμώντας μάλιστα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και αφήνοντας πίσω του πολλά από τα θεωρούμενα ως «μεγάλα ονόματα» της κεντρικής πολιτικής σκηνής!
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία για λογαριασμό της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ προέρχονται από αυθόρμητες απαντήσεις.
Με άλλα λόγια, οι ερωτηθέντες δεν επέλεξαν από μια προϋπάρχουσα λίστα ονομάτων, αλλά απάντησαν όποιο όνομα ήθελαν οι ίδιοι. Οι πολίτες πάντως συνεχίζουν να δίνουν το υψηλότερο ποσοστό στον… «κανέναν»!
Τα συμπεράσματα της νέας δημοσκόπισης του νέου φύλλου της αντι-μνημονιακής εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, είναι εντυπωσιακά: 8 στους 10 δηλώνουν πως πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί οι πολιτικοί που δέσμευσαν τη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες.
Την είδηση την είδαμε στο Newsbomb.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ