Καλλιθέα: Βελτιωμένη η κατάσταση στο κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης μετά από τις αντιδράσεις των κατοίκων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βελτιωμένη η κατάσταση στο κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης της Καλλιθέας μετά από τα επεισόδια που είχαν γίνει όταν αλλοδαποί ρακοσυλλέκτες είχαν επιτεθεί σε υπαλλήλους του δήμου που ήθελαν απλως να καθαρίσουν τον χώρο.

Καλλιθέα: Ξύλο σε δημοτικούς υπαλλήλους για την ανταποδοτική ανακύκλωση

Πριν το επεισόδιο αυτό βέβαια είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που μαζί με κατοίκους και άλλων δήμων που λειτουργούν κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης έκαναν λόγο για συμπεριφορές τύπου μαφίας από άτομα που στην ουσία εκαναν κατάληψη όλη μέρα στους χώρους αυτούς και δεν άφηναν τους κατοίκους να ανακυκλώσουν μικροποσότητες πλαστικών καθώς θα επρεπε να περιμένουν ώρες στην ουρά.

Όπως ενημερωθήκαμε από κατοίκους στο κέντρο ανακύκλωσης  της Καλλιθέας πλέον αν κάποιος πάει με μικρές ποσότητες προηγείται στην ουρά και δεν χρειάζεται να περιμένει ώρες ατέλειωτες τους υπόλοιπους που ανακυκλώνουν τεράστιες ποσότητες καθημερινά.

Χαιρόμαστε που μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και με τη βοήθεια του ολυμπια βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση και ελπίζουμε να διατηρηθεί και να μην είναι κάτι προσωρινό.

Παράλληλα περιμένουμε ενημερωση και από άλλους δήμους με παρόμοια προβλήματα για να δούμε πως εξελίσσετε η κατάσταση και σε αυτούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ