Να μην ανοίξουν τα σχολεία πριν τις γιορτές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την άποψη της για παράταση του lockdown, καθώς και να μην ανοίξουν τα σχολεία πριν τις γιορτές, εξέφρασε για μια ακόμη φορά σήμερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουμε 7 Δεκέμβρη» ήταν η κατηγορηματική απάντηση που έδωσε  μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αυτό γιατί, όπως είπε, ο αριθμός των κρουσμάτων και τον ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό παραμένει υψηλός και σίγουρα ένα μέρος τους θα διασωληνωθεί.

Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας και σίγουρα 10 ημέρες, τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και εκτίμησε ότι για να «ανοίξει» η χώρα, το ασφαλές θα είναι γύρω στα 500 κρούσματα και οι διασωληνωμένοι σε διψήφιο αριθμό.

Η Ματίνα Παγώνη επανέλαβε επίσης την άποψή της πως θα τα σχολεία θα πρέπει να ανοίξουν τον Ιανουάριο μετά τις γιορτές. Οι ημέρες είναι πολύ λίγες, είπε και είπε ξανά ότι τα παιδιά δεν μεταδίδουν τον ιό αλλά το πρόβλημα εστιάζεται σε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που θα κυκλοφορήσουν για να πάνε και να γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο και αυτό πρέπει να αποφευχθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ